Uzun süredir siteye giremediğim için anca okuyabildim gezinizi. Öncelikle karavanı teslim alırkan yaşadığınız olaylar ve heyecanınız benim karavanımı alırken yaşadığım heyecana götürdü. hem okudum hemde kendim aklıma gelip güldüm.
Mükkemmel fotoğraflarla zenginleştirilmiş çok güzle bir yazıydı ama bayağı zamanımı aldı
Çanakkale şehitlik gezisi beni tekrar oralara götürdü. Devamını da bekliyoruz. Yalnız yalnış anlamazsanız benim bir eleştirim olacaktı. Yılanı keşke öldürmeseydiniz!
Bu arada bir önerim olacaktı. Karavan bahçenizde durduğu zamanlarda üst tarafını bir naylon veya koruyucu ile aralık kalacak şekilde örterseniz. (Yani aradan hava geçerse daha iyi olur) Karavanın ömrünü de uzatmış olursunuz. Tabii ufak bir kamelya altına koymak ta olabilir.
Bir Tekirdağlı olarak buralardan sevgiler,
Özgür
Not: Çekiciniz çok güzel ve çok yapılı. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Aracı ilk alırken çekmiş olduğunuz fotoda tamponun karşıdan bakınca sağa eğik olduğunu farkettim. gözünüzden kaçtıysa diye söyleyim dedim. Hazır kaporta boyaya girmişken araç.