elinize saglık çok güzel bir çalışma aylardır uygun bir sepet arıyorum aracıma 2000 jlx orjinal tavan cıtalı aracınızın üzerindeki haliyle fiyatı ne olur sepetin ?
Malzeme ve işçilik bizden olduğundan gerçek maliyet çıkmadı, bildiğim malzeme fiyatlarını fikir vermesi açısından paylaşıyorum.
Malzeme olarak 25 dış çap, 3 mm et kalınlığında aluminyum boru kullanıldı. 15 metre yeterli, eldeki hurda malzeme kullanıldı . Piyasa metre fiyatı 5 TL civarında, 15x5=75 TL
Polyamit aparatlar (Toplam 4 takım) için 100x100x300 kare blok yeterli. Malzeme 30-40 TL (Sanayide torna ücreti yaklaşık 100 TL)
Malzeme ve işçilik bizden olduğundan gerçek maliyet çıkmadı, bildiğim malzeme fiyatlarını fikir vermesi açısından paylaşıyorum.
Malzeme olarak 25 dış çap, 3 mm et kalınlığında aluminyum boru kullanıldı. 15 metre yeterli, eldeki hurda malzeme kullanıldı . Piyasa metre fiyatı 5 TL civarında, 15x5=75 TL
Polyamit aparatlar (Toplam 4 takım) için 100x100x300 kare blok yeterli. Malzeme 30-40 TL (Sanayide torna ücreti yaklaşık 100 TL)
Şamil Bey,
Gerçekten güzel bir çalışma olmuş.
Benim de aynı model aracım var ve sepet değil fakat Polymid malzeme ile bağlantı aparatları konusunda sıkıntı yaşayabileceğim kanaatindeyim. Bu tabii sanayi ve/veya usta çevremizin çok olmaması ile alakalı bir durum.
Acaba montaj aparatları konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.