Selam, 2007 SUZUKİ JIMNY İÇİN 2-3'' inç yükseltme kiti arıyorum, Mehmet Becce olmadan ucuz yollu aracı yukseltme ve 215-235/75/15 ebatlarda MT lastik kullanmak nıyetındeyım,
Ynt: Suzuki Jımny İçin 2-3'' İnç Yükseltme Kiti Arıyorum
Benimde tafsiyem becce kiti bir sefer yapın rahat edin derim sonuçta eski ekipmanlarınızı muhafaza edin aracı satmak istediğinizde kiti çıkarır ikinci el olarak bile sata bilirsiniz kit konusunda yardımcı olabilirim
şöyleki, araçla ağır off-road yapmayacagım, h.sonları yoldan çıktığımda benı yolda komayacak 215-225 mm aralıgında 15' jant ile kullanacagım lastıklerı, standart halı ıle 215-75-15 MT lastık ucu ucuna oluyor, kasıs yada cukurlarda manevra yapıldıgında dırek surtuyor, bunu engellemek ıcın 3-5 cm aracı yukseltsem bana yetecek, kite girersem snolkel alırım, onu yaparsam alt koruma yaptırırım, baktım çamurdayım aracı zorluyorum vinç alırım sonu yok bu işlerin .. bende de sımdılık o kadar butce yok
vatandasın biri 2011 yılında aşağıdaki uygulamayı yapmıs;
Bizde Artık Get Denilen Teknikle Yükseltelim Dedik..Ön Amortisörleri Eskiden Toros'larda da Kullanılan Uzatmalarla 7 Cm Kadar Uzattık Aynı Şekilde Helezon Ustundeki Takozlarımızda Yumuşak Kestiramit İle 7 Cm Yükselttik.
Arka amortısor Tam 7 Cm Uzun Amortisör Bulduk Fakat Yağlı Amortisördü ve aldık
bu uygulamanın;
1-malıyetı nedır?
2-bunlar dısında bır ısleme gerek varmıdır? vede nekadar saglıklıdır?
Veee O Yazıyı Yazan Vatandaş Geldi Hocam Tesadüfe Bak Yahu O Getlerin Sahibi Eger Sen Olmak İstersen Seve Seve Verebilirim Diyeceksinki Niye Satıyorsun Aracımı Kendime Ait 2. Araç Pozisyonuna Getirip Daha Extreme Bişeyler Yapmak İstiyorum ..İlgilenirsen Seve Seve Verebilirim Yukseltmeyi Komple Olarak..
suziki jimny' Alıntı:
vatandasın biri 2011 yılında aşağıdaki uygulamayı yapmıs;
Bizde Artık Get Denilen Teknikle Yükseltelim Dedik..Ön Amortisörleri Eskiden Toros'larda da Kullanılan Uzatmalarla 7 Cm Kadar Uzattık Aynı Şekilde Helezon Ustundeki Takozlarımızda Yumuşak Kestiramit İle 7 Cm Yükselttik.
Arka amortısor Tam 7 Cm Uzun Amortisör Bulduk Fakat Yağlı Amortisördü ve aldık
bu uygulamanın;
1-malıyetı nedır?
2-bunlar dısında bır ısleme gerek varmıdır? vede nekadar saglıklıdır?
O yazıyı yazdığım tarihten beri kullanıyorum hçbir sıkıntı yaşamadım hocam yaklaşık 47.000km o şekilde kullandım gerisini sen düşün..ağzı olan konuşur yok ona şunu takman lazım bunu takman lazım yoksa şu olur bu olur o konuşalnara soracaksın önce Jimny nin alt yapısını biliyor mu ? kaç tane jimny sahibi olmuş bugune kadar e olur biliyor musun ? hiççç :9 hiçç jimny sahibi olmamamıştır..
Wazz geçilmiştir. Lastik büyütmek istememekteyim. Bu durumda daha yüksek bir aracın getirisi olmayacak gibi. Eğer bu lastikler eskirse, yerlerine daha dar daha yüksek bir şey takarsak bakarız..