KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Suzuki Jimny Ön Tampon Yapımı ve Vinç Montajı
sislerimizin bağlantı ayaklarınıda yaptıkdan sonra yakup ustamız sislambalarına koruma yapalım dedi ve önemli olan doğru parçayı doğru yerde kullanmakmış lafıyla bana 4 adet çöp şiş aldırdı. : ;D
tomponu delerek vinç tablasına çeki demirlerimiz kaynatıldı. ilave olarak kaynatılan lama tamponu kuvvetlendirmek ve hella comet 450 iki adet sis lambamı bağlamak için.
toparlanınca kendini gösteriyor. sisler de iyi olacak. At binenin kılıc kuşananın .kolay gelsin .Ayancık a gezi ve tanıtım içindi kayrak taşlı gibi çatı kaplama şekilli taş çatıları ve serander leri çekmiştim THY nin dergisinde yayınlanmıştı. bu sebebten gelmiştim.neyse hal böyle ,sizede iiyi bitirmeler.
bir yerde hata yapmıştık, vinç kolunu nasıl çalışacağını düşünmemiştik dedimya plansız herşey. neyse yakup ustam vincin kolunu keserek söküp takılabilir bir aparat yaptı orj. olsa bu kadar olur kendisini övmek için söylemiyorum gerçekten sayılı ustalardandır.
arkadaşlar bir heyecan ve merakla başladık sonu gelmiyecek diye düşündük plansız projesiz umarım beyenmişinizdir her türlü yoruma açığım farklı fikirleri olan arkadaşlar görüşlerini paylaşsın lütfen.
arkadaşlar jimny veya farklı bir araçına tampon yaptırmak isteyen olursa ustamız yakup aslan .
iltibat kurabilmek için www.aslankaporta.com sitesinden veya 05338131884 nolu cebinden ulaşabilirsiniz. teşekkürler.