Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,295
Ynt: Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri

Mustafa ve Şenol Beylerin dikkat çekmesi üzerine şaft uzatmayı da yapmış bulunmaktayız..

Etiketler

Ahmet bey çalışmalarınızı çok takdir ediyorum. Bir sorum var. 4 cm yükseltecek olursak difransiyelleri aşağıya almamız gerekir mi ?İnç olarak belirtildiğinde pek anlaşılır olmuyor.

Ahmet Bey geçen yıl aracımı arkalara 4 cm, önlerede 2.5 cm get konuldu. Difransiyel askı takozu ile arka difransiyeli aşağıya almaz isek uzun vadede bir sıkıntı olur mu?

horse' Alıntı:
Ahmet Bey geçen yıl aracımı arkalara 4 cm, önlerede 2.5 cm get konuldu. Difransiyel askı takozu ile arka difransiyeli aşağıya almaz isek uzun vadede bir sıkıntı olur mu?
Bu sizin tamamen offroad tarzınız ile alakalı.

slmlar,
anladığım kadarıyla önlere 2ç5 cm lik get ve arkaya maksimum 4 cm lik bir getle yükseltme yapılırsa sıkıntı olmaz.fakat sert arazide arabayı çok sert kullanırsak problem olabilir. ve bunlar limit ölçüler.

Yapılan işlemler ve yaptığım spacerlerin de montajlanmış hali

Ve geçen hafta ki Belgrad gezimize de katılarak rüştünü ispatladı.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52777.msg595406#msg595406

Ahmet Ustam ellerine sağlık süper olmuş. Bu işte bi dönüm noktası oldun. Ön diff askıları çok başarılı.

Merhabalar Ahmet bey;

Aracımı bu geçen hafta aldım adanadan yazıyorum 2000 model 1.6 JLX uygulayabileceğimiz en ideal yukseltme kiti sizinki sanırım (ön diff kolları yukseltmelerin getirdiği sıkıntıları gideriyor anladığım kadarıyla ) aracıma 3,5" yükseltme yapmak istesem kit hazırlaya biliyormusunuz?nekadara mal olur?aynı sekilde kupa altından yukseltme için takoz yapabiliyormusunuz? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..