KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri
Telefonda konusmustuk: 4 tane vitara'ya uygun normalinden 3" yüksek yay buldum, kupa yükseltme kiti ile birlikte bana lazım olan malzemeleri sıralayıp, tekrar son fiyatı yazarmısınız? parça ve isimleri konusunda cahil olduğum için burada tekrar yazmanızı rica ediyorum tamirci arkadaşıma göstereceğim... teşekkürler.
Selam
1992 model 5 kapı suzuki vitara sidekick araba için sizin tecrübelerinize dayanarak en yüksek ve güvenli olan yükseltme kitini almak istiyorum. mahruti değişmesi gereken bir durumda mahrutiyide değiştirebiliriz. sizde var ise mahrutiyide sizden alabilirim
(artı) Bursa'ya kargo masrafı ne olur
Teşekkürler
MUTLUTUNA' Alıntı:
Selam
1992 model 5 kapı suzuki vitara sidekick araba için sizin tecrübelerinize dayanarak en yüksek ve güvenli olan yükseltme kitini almak istiyorum. mahruti değişmesi gereken bir durumda mahrutiyide değiştirebiliriz. sizde var ise mahrutiyide sizden alabilirim
(artı) Bursa'ya kargo masrafı ne olur
Teşekkürler
Selamlar...
3 inç ve altında hiç bir sıkıntı yaşanmadı. 30/9.5/15 lastik için 3 inç yeterlidir...Ayna mahruti ben de yok...Kargo tahminen 40-50 arası tutar sanıyorum...