Suzuki Jimny de kullandım. Araç artık arazide kullanılmayacağından jant ve lastikleri satıyorum. 2" yükseltme ile aracın sağını solunu kesmeden Jimny'de kullanabilirsiniz. Aşağıda detaylı ölçüler bulunmaktadır. Kendi aracınıza uyup uymayacağını bu verilere göre karar verebilirsiniz.
Lastikler Baysal marka olup 1500-2000 km civarı yol yapmıştır. Kaplaması Aralık 2010'da yapılmıştır. Yırtık, patlak, kopuk yoktur. 17 cm taban genişliği 71 cm çapı vardır. Çamur performansı kanıtlanmıştır.
Jantlar 16" çapında olup bijon ölçüsü 5x139,7dir. 1,5cm offset verilmiştir. 5,5" genişliğindedir.
4 adettir ve 4ü beraber verilecektir. Takım fiyatı 1100 TL. Cuzi bir pazarlık payı vardır.
Ynt: Suzuki Lada için 16" offset jantlı Baysal offroad lastiği
öncelikle hayırlı satışlar
niva topluyorum lastik ve jant arayışındayım
lastikler kaplama zannedersem
lastik jant takım olarak en son ne olur
veya sadece jant olarak satıyomusunuz
rizeden sevgiler saygılar ..
xendasouc' Alıntı:
öncelikle hayırlı satışlar
niva topluyorum lastik ve jant arayışındayım
lastikler kaplama zannedersem
lastik jant takım olarak en son ne olur
veya sadece jant olarak satıyomusunuz
rizeden sevgiler saygılar ..
185/75R16 C sınıfı pirelli karkas üzerine kaplama yapıldı. (Karkas bulma aşamasında Mehmet abi (Baysal) epey titiz davranır.)
Kaplanmış hali 6.00x16 OK lar ile hemen hemen aynı ölçü.
Jantları ayrıca vermeyi düşünmüyorum.
Düşündüğüm fiyatı yazdım. Makul teklifleri özelde görüşürüz.
Arkadaşlar açıklama yapma gereği doğdu
Aracınızda MT lastik takılıysa; hangi marka olursa olsun, asfaltta arabanın son süratini görmek hayal. Ve lastik uğulutusuna da kulak asmayacağız.
Ha illa sürat yaparım diyene Allah akıl versin yolda da karşılaştırmasın derim başka da bir şey demem
Resimlerden görüleceği üzere lastikler ağır çamur lastiği. Ben araziye girmiyorum ki diyen arkadaşa yaramaz. O zaman AT lastik fazla fazla işinizi görür.
Asfalt için ayrı bir takım bulundururum söker takarım veya sürekli kullanırım, asfaltda da 80-90(max max) km yi geçmem diyen arkadaşlar buyursun arasın yardımcı olalım.
Kamyoncuların kullanım ömrünü fazla fazla tüketip yollarda parçaladığı kaplama lastiklerle karıştırmayalım. Mehmet abinin dükkanında, test için kullandıkları aşırı derece hırpalanmış halini de gördükten sonra aldım bunları.