Ynt: Suzuki Samurai Yardım!
Niva kötü araba değildir, bence hevesini hemen kırma. Araba değiştirmek de ucuz bir çözüm değil, istediğin arabayı hemen bulabilecekmisin, nelerini elden geçirmek gerekecek. alacağın arabada da böyle sorunlar yaşayabilecek olma ihtimalinde var.
Bu konuda sana en detaylı ve doğru bilgiyi ömer çiftçi isminde biri verebilir. Lada yedek parçacısı. Dürüst biridir, arabanla git adam olurmu suzukimi alıym de birde sohbet et bence
internette telefonu falan var. Bu arada adamla bir samimiyetim yada reklam yapma gibi bir niyetim yok, honda aracım varken sanayiciden çok bir abi gibi yaklaşıp sorunlarımı çözmesi sebebiyle öneriyorum. Şuan bile hilux için bana parça satamayacak olmasına rağmen yardımcı oluyor dinliyor ve yol gösteriyor.
Arabadan seni soğutmalarına izin verme. Basit mantık en iyi araba senin olandır, insan hep başkasına özenir. Özendiğin arabayı övüp benim arabayı veriym sana derler, oda başka arabaya özeniyordur, yada elden çıkarmaya çalışıyordur.
Birde arabadan nasıl zarar ettin? Neler yaptın? Şu an ne eksikleri kaldı. Japon iyi bir çözümdür ama hilux un sinyal koluna 250 tl istiyolar, olası arızalarda arabayı ucuza ayağa kaldırabilecekmisin? Bunlarıda hesaba katmak gerek. İşletim maliyeti çok uygun araba seçmelisin. En azından şimdilik.