Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,866

Etiketler

Ynt: Bu Da Benim Taka

KAPORTA İŞİ BİTTİKTEN SONRA İZALASYON YAPTIM TABANI KOMPLE İÇTEN VE DIŞTAN PÜTÜR ATTIM VE DAHA SONRA 1 MM KALINLIĞINDA ALEMİNYUM FOLYALI VE ZİFTLİ KEÇE KAPLATTIM..

KAPI DÖŞEMELERİNİ SÖKÜP KOMPLE YIKADIKTAN SONRA İÇERİSİNE PÜTÜR ATTIM HEM KAPI SACI DAHA TOK OLDU VE PASLANMAYA KARŞI BİR ÖNLEM ALMIŞ OLDUK..

KAPI İÇLERİ BİTTİKTEN SONRA ARKA ÇAMURLUK İÇİNE DAVLUMBAZ UYDURMA İŞİNE GEÇTİM BİR KAÇ TANE DAVLUMBAZI BU İŞ İÇİN HEDER ETTİM AMA DEĞDİ TEMPRANIN ÖN DAVLUMBAZINI BURAYA UYDURDUM BENCE ÇOKDA GÜZEL OLDU

KAPI İÇLERİNDE BİR AYRINTIYI UNUTTUM PÜTÜRLEME İŞLEMİ BİTTİKTEN SONRA SES İZALASYONU İÇİN DÖŞEMENİN ALTINA EVLERDE PARKE YAPARKEN PARKENİN ALTINA SERİLEN İNCE SÜNGERDEN KESİP BALLY İLE MONATAJ YAPTIM

ilgiyle takip ediyorum.hüseyin bey
ama aracınızla ilgili biraz daha bilgi verirseniz iyi olur kanısındayım,motor,model yılı vs. gibi.
bide burası ümraniye sanayi gibi geldi bana doğrumudur.
ilginiz için teşekkürler.

arkadaşlar ben ümraniye sanayide yedek parçacıyım... bu aracı 6-7 ay önce aldım 1993 model 5 kapı 16v dir.. yapmadığım şey kalmadı diyebiliriz arabaya daha yaptığım çok değişiklikler var bunların hepsini burada sizinle paylaşacağım çünkü ben bu sitede çok şey öğrendim gerçekten bilgiyi paylaşmak çok güzel.........

sonra tavana wolkvagen jeeplerin tavan spoilerlerini uydurdum ama onlara çok uğraştım tabi tavanı delmek zorunda kaldım kilitli ve raylı bir sistemi var.. bu resimde görünen jantlarda başka bir arabadan denemek için taktım

çok güzel olmuş arabanız kazasız belasız kullanın,
bilgi paylaştıkça artar..

Devamını meraklar bekliyoruz, çok güzel bir iş çıktığına eminim. Ellerinize sağlık, kazasız belasız binmeniz dileğiyle.

Hüseyin Bey,
Tebrikler, maşallah güzel araç olmuş. Bu araçlara bakınca çok güzel şeyler çıkıyor ortaya.

arkadaşlar daha bitmedi son hali çok güzel oldu iç koltuklarını da yaptırdım hepsinin resimlerini koyucam inşaallah...