KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Jımny de azıcık yağmur yağsa camı aralayamıyorum h.sonu bende rüzgarlık yaptırıyım uydurabilirsem eğer çoktandır aklımdaydı sizde görünce tam karar vermiş oldum..
bizim 1993 model 5 kapılı vitarada son 7-8 yıldır 225 / 70 / 15 ebatında Federal marka lastik kullandık, halen de üzerinde 2 yıl önce takılanlar var aracı kupadan 3" yükseltmeden önce de herhangi bir sürtme / değme problemi yaşamadık.
bahsettiğim lastikler orjinal vitara alüminyum jantı üzerinde takılı.
burdaki araçta bahsedilen ebattaki lastikler farklı bir jant ile araca takılmış jantın ofset farklılığından belkide değme problemi olmuştur.
Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım)
evet bu bu jantlar yaklaşın 3-4 cm daha geniş orj jantlardan off road yazıyor jantların üzerinde bu jantları denemek için takmıştım daha sonra aynı jantlardan buldum bende aldım ama lastikleri 205 taktım...
sonra tavana wolkvagen jeeplerin tavan spoilerlerini uydurdum ama onlara çok uğraştım tabi tavanı delmek zorunda kaldım kilitli ve raylı bir sistemi var.. bu resimde görünen jantlarda başka bir arabadan denemek için taktım
tavan spolerini wolksvagen çıkmacısından aldım takla atmış bi arabanın üzerinden sökülmüş ama çok uğraştırıyor onu üzerine monte edene kadar canım çıktı vede pek kullanışlı birşey değil birde rüzgarlı havalarda ses yapıyor bende o bagajın kızaklarını kullandım ama üstüne hurdacıdan bir tane bagaj bultum onu biraz daraltarak üzerine montaj yaptım..
bunlarda iç döşemeler ustamın eline sağlık 10 numara bir iş çıkardı desenlerini orjinaline uygun yaptı ama kumaşı başka eski hali hiç hoş değildi ama böyle çok güzel oldu..
evet birde yine hurdacıdan aldığım baya bi temizlikten sonra adam edebildiğim jantlara geldi bu jantlar orjinal off road jantı hem geniş lastik takılabiliyor orjinal jantından yaklaşık 4 cm daha geliş...
üstat aracınız cok super olmus bende umranıyedeyım aracı bır kac kere gormustum citibankın oralarda yanlıs hatırlamıyorsam cok guzel güle güle kullanın allah kaza bela vermesin