iyi dileklerinize teşekkür ederim ..Umarım çok sorun çıkmaz..Ama bahsettiğiniz yağ konusuna baktırayım..Aracın ekspertizini İst.Gökşenlerde yaptırdım..Piston kompresörlerini ölçtürdüm..Acayipti, 90,30,43,53,55,65 gibi bir değer verdiler ..Yani motor yapılması gerekir dendi...Hayırlısı dedim, biraz daha fiyat düştük, 2000 km bastım geldim ..Dediğim gibi, 140-150 Km sürate çıkmakta fazla zorlanmadım..Rampa yukarıda fena değildi ve 3. viteste iyi bir süratle tırmandı..Rampa aşağı ayağımı gazdan çektiğimde , sürat sürekli düşüyordu.Yani Motor kompresörü fena değil diye düşündüm ..Erzurumdaki servis (ki sahibi yakın arkadaşım ve çok ilgileniyor sağolsun) tekrar kompresörleri ölçtü , 10.9 sıkıştırma oranın olduğu ve değerlerde sorun olmadığını (bu aşamada İstanbuldan Suzuki'nin Türkiye servis yetkilileriylede görüş alışverişinde bulunuldu) tespit edildi...
Ekipmanlarıyla birlikte Zencir değişecek, Su devirdaim değişecek v.b. tamalayıcı parçalar değilşecek ...Ancak beni düşünmdüren diğer bir konu, aracın rampa çıkarken , vites küçültmesini son ana kadar beklediğidir.4 viteste çıkma konusundaki ısrarıdır..Konu hakkında yaşanmışlık olan arkdaşlardan bilgi rica ediyorum..
iyi akşamlar dilerim....