ctuzemen Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 Yaş 78 Yer İSTANBUL 2 Eyl 2010 #1 T2 CAMPERİMİN TAVANINI AÇIP WESTFALIA YAPMAK İÇİN ALDIĞIM ORİJİNAL WESTFALIA TAVAN - ARKA MAFSAL VE ÖN (İÇ) KALDIRMA MEKANİZMASINI ; ARACIMI SATTIĞIMDAN DOLAYI TAKIM HALİNDE SATIYORUM.ALACAK KİŞİYE YAPAN USTA İÇİN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM.
T2 CAMPERİMİN TAVANINI AÇIP WESTFALIA YAPMAK İÇİN ALDIĞIM ORİJİNAL WESTFALIA TAVAN - ARKA MAFSAL VE ÖN (İÇ) KALDIRMA MEKANİZMASINI ; ARACIMI SATTIĞIMDAN DOLAYI TAKIM HALİNDE SATIYORUM.ALACAK KİŞİYE YAPAN USTA İÇİN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM.
O ozansen Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 21 Eki 2010 #2 Ynt: T2 WESTFALIA TAVANI VE BAĞLANTI ELEMANLARI merhaba, tavan halen sizde midir? Tavanın resimlerini görebilir miyim? Hangi şehirdesiniz?
Ynt: T2 WESTFALIA TAVANI VE BAĞLANTI ELEMANLARI merhaba, tavan halen sizde midir? Tavanın resimlerini görebilir miyim? Hangi şehirdesiniz?
ctuzemen Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 Yaş 78 Yer İSTANBUL 24 Eki 2010 #3 Ynt: T2 WESTFALIA TAVANI VE BAĞLANTI ELEMANLARI Merhaba, Tavan ve bağlantı elemanları satıldı.İyi günler dilerim.
Ynt: T2 WESTFALIA TAVANI VE BAĞLANTI ELEMANLARI Merhaba, Tavan ve bağlantı elemanları satıldı.İyi günler dilerim.
ssefess Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 Yer MERSİN 6 Kas 2012 #4 Ynt: T2 WESTFALIA TAVANI VE BAĞLANTI ELEMANLARI tavan için yazmıştım satıldıgını yeni farkettim. bu kit ten bende istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?
Ynt: T2 WESTFALIA TAVANI VE BAĞLANTI ELEMANLARI tavan için yazmıştım satıldıgını yeni farkettim. bu kit ten bende istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?