Bende uğradım yanlarına sağolsun çok sıcak karşıladılar beni çaylarını içtim bir güzel ellerinize sağlık.Harika bir ortam vardı.Adalar manzaralı kahvaltı sofrası mükemmeldi.Fotoğraf çekildik.Yayınlarlarsa sevinirim.Ömer Abi seni göremediğim için üzüldüm ama fazla kalamadım görüşmek üzere hoşçakalın.
Ben tabi fotoğraf makinası getirmediğim için benden fotoğraf göremeyeceksiniz.
Katılan herkese çok teşekkürler. Güzel muhabbet oldu.
Hava da bize bi güzellik yaptı en azından hava kararıncaya kadar üzmedi bizi
Bir sonrakine umarım daha da çok kişi katılır.
Bu arada Berkant hocam
Senden aldığım Eberspacherin sıkıntısını anladım, yakıt pompası çalışmıyor. Diyeceksin neresi çalışıyor ki
Ama en azından sistemi anladım, Alman yapmış...
İnternetten epey bi bilgi de buldum. Muhtemelen şu an sendeki de aynısı Eberspacher BA 6 modeli
Sendekini yap ta sonra Berkant ın sorununuda halledersin artık.
Buluşma gercekten güzeldi. Biz t3 ü olan bir kaç kişi zaten buluşup yardımlaşıyorduk. Bu gruba çıkarsız bu araçları seven arkadaşların katılmaları bizi çok mutlu etti.
Evt İstanbulda aslında buluşabiliriz. Bu pazar olurmu acaba ? Varmı gelebilen. Ona göre program yapılabilir.
Özelden mail adresinizi bildirirseniz yapılan plan vs bilgi paylaşımı için sizlere mail atabiliriz.
Ayrıca vwt3turk.com sitesine üye olmanızı oradan da bilgi paylaşımına yardımcı olmanızıda bekliyoruz.
Serlamlar, Yücel ben Antalya'dan katılıyorum. Pazar günü toplantınız harika geçmiş. Antalya'yada bekliyoruz. Bende kendi çapımda ( sizlere özenerek ) bir aktivite gerçekleştirdim (Portakalımla)
Bu arada ilk defa bir aydır t3 sahibi olarak teknik paylaşımlarınız için herkeze çok teşekürler...
Çok teşekkürler, sizin arabada harika yan bant ve jantlar çok yakışıklı duruyor ( jantlardan bende arıyorum ).yandaki kapak iki adet 7 şer kilolık tüp için bagaj..
Çok teşekkürler, sizin arabada harika yan bant ve jantlar çok yakışıklı duruyor ( jantlardan bende arıyorum ).yandaki kapak iki adet 7 şer kilolık tüp için bagaj..