Haydaaaa Portakallar üçlendi ;D
Ben turuncu renk bi T3'e Portakal ismini verecek tek akıllı benim sanıyordum, meğerse üç olmuşuz.
Olsun ne güzel..
Daha kimbilir ne portakallar var da bilmiyoruz.
Sevgiler
Haydaaaa Portakallar üçlendi ;D
Ben turuncu renk bi T3'e Portakal ismini verecek tek akıllı benim sanıyordum, meğerse üç olmuşuz.
Olsun ne güzel..
Daha kimbilir ne portakallar var da bilmiyoruz.
Sevgiler
hakiki portakal, öz portakal, öz hakiki portakal , vaşington portakal , sıkmalık portakal vs... gibi çoğaltabilirsiniz ))
Bak 2 küheylan var.... ama karışmıyor...biri KIA Kuheylan, biri VW Küheylan ))))
dimi Ferhat....
Daha dün parca ararken telefonla görüstüm.
Trabzon da Ali Akdeniz diye biri var. Sahibinden.com da 18803025 nolu ilan sahibi.
Kendisi parcaciymis. Her türlü parcayi temin ediyor. Orijinal cati oldugunu da söyledi.
Telefonu 0545 307 55 46
Bi de istanbul daki Ceyar ya da J.R. ya da jeyar denen kisi de varmis parcalar...
Hüseyin usta (Ceyar) 0532 436 76 87
Daha dün parca ararken telefonla görüstüm.
Trabzon da Ali Akdeniz diye biri var. Sahibinden.com da 18803025 nolu ilan sahibi.
Kendisi parcaciymis. Her türlü parcayi temin ediyor. Orijinal cati oldugunu da söyledi.
Telefonu 0545 307 55 46
Bi de istanbul daki Ceyar ya da J.R. ya da jeyar denen kisi de varmis parcalar...
Hüseyin usta (Ceyar) 0532 436 76 87
Ali Akdenizin Methini çok duydum. Amannn diyorum mümkünse sil telefonunu insanların başını yakma. Ona para gönderip parça alamayım aylardır arayan adamlar var.
Ben arkadaşların haline bizzat şayit oldum. O tavan hep var diyor.
Bu arada Berkant hocam
Senden aldığım Eberspacherin sıkıntısını anladım, yakıt pompası çalışmıyor. Diyeceksin neresi çalışıyor ki
Ama en azından sistemi anladım, Alman yapmış...
İnternetten epey bi bilgi de buldum. Muhtemelen şu an sendeki de aynısı Eberspacher BA 6 modeli