KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaslar bir cogumuzun garajında orada burada bir suru kullanmadigimiz atıl duran fakat mutlaka birilerinin isine yarayan yahut aradigi ve bulamadigi malzemelerimiz vardir bu malzemeleri takas olarak olarak degisim yapsak misal bende jant var diğer bir arkadaşta lastik bu jantlari lastikle değiştirsek vs gibi bir program yapsak nasil olur sizce?
kimde ne var kime ne lazim yazsak ona gore değiştirsek işe yarasa bu cikma yada atıl duran parcalar
Eğer böyle bir seye ihtiyacı olan ve kullanmak isteyen hatri sayılır bi kitle söz konusu olursa yardımcı olmak icin web tabanlı basit bi platform kodlayabilirim.
Bence bu sayfa altında herkes elindekini paylaşırsa istenen sonuca ulaşılabilir, ben yarın elimdekileri resimleyerek koyacağım, ekstra bir program a gerek kalmaz
benim araç 2004 TD5 elimdeki kullanmadigim parçalar
4 adet helezon 4 adet amortisör orjinal (sorunsuz patlak kırık yok)
4 adet orjinal 16" jant (kırık tamir kaynak vs yok)
ön tampon komple sis farlari uzerinde (hasarsiz siyah renk)
orjinal yan basamaklar (gayet iyi durumda)
reesimler asagidaki linkte mevcut
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=105781.0
merhaba aracin resimlerini bulamadım ama bildiğiniz 2004 model orijinal tamponu kırık çıkık yok arabayi satali bir hayli oldu ve bu bilgisayarimda maalesef resimleri bulamadım siyah renk mat siyah araca celik tampon yaptirmistim o yüzden boşa cikti ihtiyaciniz varsa rakam cok önemli değil 3 asagi 5 yukari halledillir bi sekilde