Takaslı.... 265 / 75 / 16 Bfg T/a

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,712

mrdnmz

Hilux N70
Yer
İstanbul, Türkiye
selamlar... Daha geçen hafta aldığımız 4 adet BFG T/A ların hidrolik direksiyondaki bulunamama veya bulunsa da benim için çok para olmasından ötürü öncelik TAKAS olmak üzere satılık. LAstikler daha 100km bile yapmamıştır ve depomuzda korumalı bir şekilde saklanmaktadırlar.

Takas için 235 / 85 /16 MT ya da AT ve lastiğimizle en kötü aynı şartlarda olması gerekmektedir. Ya da 5 adet ile takas edilmelidir.

Üzülerek verdiğim bu ilanın inşallah birimizin işine yaramasını umuyorum.

SATILIK ise 1500TL
TAKAS ise yukarıdaki şartlarda geçerlidir.

Malum site no 179830635

Etiketler
Ynt: Takaslı.... 265 / 75 / 16 Bfg T/a

Bnm aracin ustunde 235 /75 bf at var durumu iyi fkt sizinkiler gibi dgl . Stepne sifir dusunurseniz altini ustunu konusuruz bu arada istanbuldayim

ibrahim IPEK

ibrahim_ipek' Alıntı:
Bnm aracin ustunde 235 /75 bf at var durumu iyi fkt sizinkiler gibi dgl . Stepne sifir dusunurseniz altini ustunu konusuruz bu arada istanbuldayim

ibrahim IPEK

yanak 75 mi 85 mi İbrahim Bey... Bir de fotosu olursa iyi olurdu. Akşama bende eklemiş olurum bizimkilerin fotoğraflarını...

Orjinal olcu iste 85 de olabilir aracin ustundeler kullaniyorum . Sizinkiler gibi dgldir illaki arac 10 bin km de tarihi 3 yillik vardir heralde

ibrahim IPEK

ibrahim_ipek' Alıntı:
Orjinal olcu iste 85 de olabilir aracin ustundeler kullaniyorum . Sizinkiler gibi dgldir illaki arac 10 bin km de tarihi 3 yillik vardir heralde

ibrahim IPEK

sanıyorum fotoğrafları bekleyeceğiz. Akşam tekrar haberleşmek üzere.

Hidrolik direksiyon sorunu dolayısı ile satılığa çıkardığımız lastiklerimizi bu hali ile de kullanabildiğimizi fark edince satışından vazgeçtik.

ilgilenen herkese tekrar teşekkür ederim.

Konu kapanabilir.