gktango Kamp II Mesajlar 350 Tepkime Puanı 1 18 Kas 2010 #1 Arkadaşlar, 15 inch suzuki jantlarımı 16 inch lastik aldığım için 16 inch jant ile takas etmek istiyorum. suzuki grubu, dahatsiu, niva, jeep lere uyumludur. Hafiftir, offset yapılabilir ve 5 adettirler. Sevgiler, gökhan [attachment=1]
Arkadaşlar, 15 inch suzuki jantlarımı 16 inch lastik aldığım için 16 inch jant ile takas etmek istiyorum. suzuki grubu, dahatsiu, niva, jeep lere uyumludur. Hafiftir, offset yapılabilir ve 5 adettirler. Sevgiler, gökhan [attachment=1]
gokhan5234 Zirve Mesajlar 1,826 Tepkime Puanı 0 Yer marmaris 19 Kas 2010 #2 Ynt: takaslı suzuki samurai/vitara/jimny jantı cantların satılkfıyatınedır acaba
gktango Kamp II Mesajlar 350 Tepkime Puanı 1 19 Kas 2010 #3 Ynt: takaslı suzuki samurai/vitara/jimny jantı merhaba tekrar, jantları satmanın bana yararı yok sadece 2.el 16 inch jant ile takas etmek istiyorum,lastiklerim için. sevgiler, gökhan
Ynt: takaslı suzuki samurai/vitara/jimny jantı merhaba tekrar, jantları satmanın bana yararı yok sadece 2.el 16 inch jant ile takas etmek istiyorum,lastiklerim için. sevgiler, gökhan
M muhike Ana Kamp Mesajlar 26 Tepkime Puanı 0 20 Kas 2010 #4 Ynt: takaslı suzuki samurai/vitara/jimny jantı Merhaba, Jantlara talibim ama, takas edebileceğim 16 jantım yok maalesef İstanbuldaysanız eğer iletişim bilgilerinizi verirseniz görüşebiliriz. Saygılar.
Ynt: takaslı suzuki samurai/vitara/jimny jantı Merhaba, Jantlara talibim ama, takas edebileceğim 16 jantım yok maalesef İstanbuldaysanız eğer iletişim bilgilerinizi verirseniz görüşebiliriz. Saygılar.