Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 661,168

Etiketler
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba..
Ismim Murat. Istanbulda yasiyorum. Tekstille ugrasiyorum. 4x4 L200 kullaniyorum.
Sizlerle tanisip bilgi alabilecegim herturlu organizasyonu iple cekiyorum.
Herkeze Selamlar, Saygilar...

merhabalar..

Ben Tufan (2fun).. ankarada yaşıyorum yaşım 28 , Enerji sektöründeki bir firmada iş geliştirme uzmanı olarak çalışıyorum. geçenlerde suzuki grand vitara 3k aldım adı "kara batak" çamur görünce dayanamıyor. ilk fırsatta gezenbilirin organizasyonlarına katılmak için heycanla takip ediyorum....

saygılar

merhabalar..

Ben Tufan (2fun).. ankarada yaşıyorum yaşım 28 , Enerji sektöründeki bir firmada iş geliştirme uzmanı olarak çalışıyorum. geçenlerde 2007 suzuki grand vitara 3k aldım adı "kara batak" çamur görünce dayanamıyor. ilk fırsatta gezenbilirin organizasyonlarına katılmak için heycanla takip ediyorum....

saygılar

yeni gelen tüm dostlar aramıza hoşgeldiniz.
maceranız daha yeni başlıyor hazır olun ;D ;D

[attachment=2]

Merhabalar ;
Ben Mehmet Oğuz AKINCI. 1966 doğumluyum . ANKARA'da yaşıyorum. 14 yıldır otomobil sektöründe çalışıyorum. 3 yıl sonra hayalim olan DEFENDER'a kavuştum hemde eşinden izin alıp birde onun arabasını satarak alabilen sayılı defender sahiplerinden oldum herhalde.
İnşallah etkinliklerde tanışmak dileyiğle tüm arkadaşlara sevgiler,saygılar.

hoş geldin dostum ,etkinliklere mutlaka bekliyoruz.aracın hayırlı olsun,araziye çıktığında bol resim bekliyoruz (off road bölümünde.)

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 yıldır "doçhasan" kullanıcı adıyla Gezenbilir üyesiyim. Bundan böyle kullanıcı adımı "Naturalist61" olarak değiştirdim. Saygılarımla...

slm arkadaslar bursada yasıyorum 56 willys sahibiyim avcılık ve balıkcılık yapıyorum doğa hastasıyım

Herkese Merhaba,
1985 Ankara doğumluyum,yetkili bir serviste Hasar Sorumlusu'm.Ömrüm yettiğince kişisel geliştirilmiş otomobiller kullandım,Bu araçlarımın çoğu Apartman garajlarının girişlerindeki tümseklere bile çıkamayacak kadar alçak araçlardı.Şuan kullandığım aracımda aynen öyle,hiç bir kasisse düz giremiyorum,sigara paketi eğer dik duruyosa çarpmadan geçemem bukadar süründükten sonra birazda Araçlarımın altını vurduğu şeyleri ezeyim,üstüne çıkayım istiyorum...Toza,toprağa,çamura alışığım ailemde 80 suburban 6.2 v8 dizel var.Başlangıç için kendi kendime işlemlerini yapabileceğim,kırsamda üzülmeyeceğim bir araç istiyorum ve bir Niva arayışı içerisindeyim.Boş zamanlarımda Fotoğraf çekmeyi,salon sporları ile uğraşmayı,sanayide akşam mangalı yakmayı,tatilde zıpkınla avlanmayı,uçurtma uçurmayı çok severim...

Binek otomobillerinizle ilgili hertürlü sorun,parça sıkıntısı vs de yardımcı olmak isterim..

burak ardaşım yazdıklarının bir misalide ben sayılırım ama ben lada niva yı almayı başardımm .hatta alalı bi akç gün oldu araç şu an ustaların elinde.kısaca off road aday adayı olabildik galiba.bazen insan dediğin gibi o sigara paketini ezmek istiyorr.hele bide bolu gibi doğal güzellikleri olan bi yerde..araç bitince resimleri eklicemm ama bir ayı bulacak galiba.sana da hayırlı nivalar diler,bütün arkadaşlara selam ederimm..............

Herkese Merhaba;

Off-road da daha çok yeniyim hatta gerçek bi off-road aracım bile yok ama git gide daha da kanım ısınmaya başladı bu spora, beni bu sporla tanıştıran Serkan Saygan hocamada çok teşekkür ederim