Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 661,700
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

bütün offroad cı arkadaşlara selamlar ben mugla datcadan sinan meslagim kaptanlık 2007 model l200 4x4 intense herkeze boll çamurlar

Etiketler

Selamlar,
Fuat GÜNER 1974 doğumluyum. İstanbulda doğdum büyüdüm, Bir şirketin bakım onarım departmanında çalışıyorum, iş nedeniyle 4 senedir Çorlu da yaşıyorum. Yıllardır kara taşıtlarına merakım, özellikle onarım işlerine bulaşmaya çalışmam, yıkamada off road dan veya avdan gelen çamurlu araçları görmekle siteye üye olmaya karar verdim. Şartlarım gereği binek araca binip asfalttan dışarı çıkamasamda siteyi 2 haftadır takip ediyorum, herkese iyi forumlar.

Tüm yeni üyeler hoş geldiniz..

1966 5.7 V8 jeep wagoneer ve 1975 5.9 V8 jeep wagoner sahibiyim beykoz offroad klübü üyesiyim

Merhaba,

Kenan Baldoğan, İstanbul'da yaşıyorum, yaklaşık 5 ay önce Land Cruiser VX 100 alarak arazi olayına girdim.
1961 doğumluyum, mesleğim Mimarlık, kendime ait şirketle ince yapı ve iç mimari uygulamaları yapıyorum.

Deneyimlerinizden yararlanmak ve dostluklarınızı paylaşmak istiyorum.
Herkese tekrar merhaba.

Kenan Baldoğan
kenanbaldogan@gmail.com
İstanbul

tüm arkadaşlara selamlar ben kocaeli başiskeleden birol bende off-road meraklıları arasına yeni katılanlardanım 1988 mitsubishi pajero sahibiyim senelerdir ekmeğini söförlük yaparak kazanmaya çalışan bir insanın sizlere resimlerini sunacağım araç hakkında bilgilerinize ihtiyacım var HERKESE BOL ÇAMURLU GÜNLER teşekkürler...[imgzoom][/imgzoom]

xkirpix' Alıntı:
1966 5.7 V8 jeep wagoneer ve 1975 5.9 V8 jeep wagoner sahibiyim beykoz offroad klübü üyesiyim

Klasikleriniz çok şık,bol çamurlar,hoş geldiniz..