Merhaba ben Bülent, 35 yaşındayım ,tuzlada ikamet ediyorum ve denizciyim, siteyi 5-6 aydır takip ediyorum, öncede nissan pickup aracım vardı biraz acemiliğimizi attık, 2000 model toyota land cruiser aldım 20 gün önce, birtakım arazi modifikasyonları yapıyorum aracıma bitince aranızdayım inşallah..
Merhaba ben Bülent, 35 yaşındayım ,tuzlada ikamet ediyorum ve denizciyim, siteyi 5-6 aydır takip ediyorum, öncede nissan pickup aracım vardı biraz acemiliğimizi attık, 2000 model toyota land cruiser aldım 20 gün önce, birtakım arazi modifikasyonları yapıyorum aracıma bitince aranızdayım inşallah..
Merhaba Ben Aslı,
İzmir'liyim. Mesleğim köpek eğitmenliği, özel eğitimlere gidiyorum.
Bazen İzmir- İstanbul arası mekik dokuyorum.Bir süredir yine İzmir'deyim ama off-road klüp etkinliklerine denk gelmiyorum.
Benim aracım yok ama etkinlikler olursa yer almak, izlemek bile beni çok mutlu eder...
Sevgiler...
Aslı hanım hoş geldiniz...
Ben de köpek eğitemeyeniyim
bir Cocker spanielim var; daha önce German shepherd ve Alman Boxer-Buldog kırması besledim ama bu bütün hepsine bedel hiper aktif ve konsantrasyon eksikliği had safhada... Mesleğiniz benim hobim... Çok şanslısınız hiçbirini bir çok İnsana değişmem...
C.C.
ASLI_ELIF' Alıntı:
Merhaba Ben Aslı,
İzmir'liyim. Mesleğim köpek eğitmenliği, özel eğitimlere gidiyorum.
Bazen İzmir- İstanbul arası mekik dokuyorum.Bir süredir yine İzmir'deyim ama off-road klüp etkinliklerine denk gelmiyorum.
Benim aracım yok ama etkinlikler olursa yer almak, izlemek bile beni çok mutlu eder...
Sevgiler...
Herkese Merhabalar,
İstanbul da özel bir şirkette konteyner pazarlaması yapıyorum. Yaş 38.
Yıllardır süre gelen Defender sevdama bu gün itibari ile kavustum.
1990 110 2.5 benzinli/lpg li
Herkese saygılar/sevgiler
Herkese Merhabalar,
İstanbul da özel bir şirkette konteyner pazarlaması yapıyorum. Yaş 38.
Yıllardır süre gelen Defender sevdama bu gün itibari ile kavustum.
1990 110 2.5 benzinli/lpg li
Herkese saygılar/sevgiler
Meraba ben Mustafa Denizlide yaşıyorum 25 yaşındayım
sitenizin yakın takipcilerindenim son günlerde banada off road hastalığı sardı sizinle tanışmak ve bilgilerinizden faydalanmak isterim saygılar.
İsmim Selçuk RAHATLAR özel bi şirkette yedek parça ve servis danışmanı olarak çalışıyorum 2,7tdi Terrano kullnıyorum Adanadan bütün arkdaslarımıza ve gezenbilir ailesine selam ve sevgiler.[attachment=1][attachment=2][attachment=3]