Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhaba
Ben bberksan . 71'liyim , makine muhendisiyim , 3 cocuk babasiyim . Araba ve motor meraklisiyim. 89'dan beri 22 otomobil , 93'den beri de 15 motor degistirmisim. Oldukca sık ve cesitli degisik özellikli arabalar motorlar alip satmak baslica hobimdir. Şu anda Megane RS ve Hyundai Starex otomatik minibus ve BMW X3 2.0 (Hanımda) , ayrıca Husaberg FE450 , Vespa PX200 , Piaggio Typhoon 125xr ve Honda XLR 125 motorlarim var. Chopper haric cok cesitli motorlara sahip oldum ama agirlikta enduro ve cross motorlar tercihim oldu. Kesintisiz uzun yol motor gezileri yapmak ve son 3 senedir gruplar halinde Belgrat ormanları , Nevzat Demir ve İzmit dağlarında GPS'li cross motor gezintileri baslica ilgi alanlarim.
Bu siteyi Cheroke XJ yukseltme kiti ararken buldum ve cok begendim. Su aralar eski bir XJ alip toplama ve yukseltme isine girmek istiyorum (Yada haziri almak). Bunun arastirmasini yapiyorum. Zengin icerik beni cok etkiledi ve cok faydalandim katilimci arkadaslara simdiden cok cok tesekkur ederim
Sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle