Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Erhan AL... 28 yaşındayım ,Beşiktaşlıyım ,Özel sektörde çalışıyorum,Üniversite mezunuyum..
İstanbul'da yaşıyorum 12 senedir kara ve deniz avcılığı yapıyorum.Offroad benim yapmak istediğim bir uğraş, bir hobi ve uygun bir araç aldığım taktirde faal olarak gezilere ve programlara katılmak istiyorum.Aracımı bu sene almayı düşünüyorum(XJ) . Herhangi bir doğa faaliyeti Konusunda fikirler üretmeye ,doğada; doğayı kirletmeden nasıl yaşayabiliriz ve tadını çıkarabiliriz bu konuları kendi içimde beyin fırtınaları yapan bir bireyim.
Yukarıda belirttiğim avcılık hobisi kimilerine göre itici olabilir ama o da bir hobi ve doğaya saygılı olduğumuz sürece problem yoktur kanaatimce.Gezenbilir ekibi bu yüzden benim içinde 1 numara çünkü çeşitliliği ve doğanın her yönünü yaşayabileceğiniz ,yaşamasanızda görüp değerlendirebileceğimiz bir grup ve bu grubu bizler oluşturuyoruz.Herkesin bu gruba bir katkısı varsa benimde bir katkım oluyordur ve olacaktır.
Gezenbilir kurucuları başta olmak üzere bütün üyelere saygılar, sevgiler. Umarım Herhangi bir doğa platformunda karşılaşmak dileğiyle herkese bol çamurlu ve oksijenli günler.