Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
MerhaßaLar;
sanırım aranızda en ufağınız ßenim. .
ßen emre akçay 22 yaşındayım ve istanßuLda ßiLgisayar ßöLümü öğrencisiyim..
ßu araçLara merakım cj'leri 2 hafta önce ßir dizi görüp anında etkiLenmemLe ßaşLadı diyeßiLirim. üstelik aracı gördüğümde daha adını ßiLe ßiLmiyordum ağzımdan çıkan tek Laf ''eski modeL ßir jeep oLmaLı ßu'' oLdu.
daha sonra dizide yakaLmaya çaLıştıgım pLakaLarını sorguLatmamLa bilginin kesnliğini öğrendim diyeßiLirim
uzun uzun internette araştırmaLarım, markalarını karşılaştırıp not tutmam, resim arşivleri vs vs .. kendi çapımda ßir şeyler öğrenme çaßasındayım ki kesin ßir şekiLde ßu site ßana yardım ötesinde ßir kaynak.. ( keşfettiğim için şansLıyım
)
şu an maalesef ßir jeepim yok , reno 19 iLe idare ediyorum
söLemek gerekirse ehLiyeti eLime aLaLı daha 4 gün oLdu.
( daha çoooook yolun başındayım )
amacım en yakın zamanda eğer fikrimde ßir değişikLik oLmaz ise cj serisinden ßir araç kendime toparLayacagım ve DİREK YARIŞLARDAYIM
ßu site ßana sonsuz ßir kaynak oLuşturacak inşaLLah. şu an ßiLe açıkcası off - road yarışlarına katılmak için can atıyorum tam anLamıyLa hız ve macera tutkunuyum diyebilirim..
site çok donanımLı ve gördüğüm kadarıyLa yada beğendiğim diyim JEEP34 isimli kullanıcının aracı tam ßenLik süper D: EN YAKIN ZAMANDA SENİNLE KONTAK KURMAK İSTİYORUM ABİCİM
herkese seLam..
)