Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhaba
Ben Nevzat Doğru , 44 yaş,iktisat lisans,deri giyim, Trabzon .
Elimden geçen bir çok araç içinde arazili olarak ilkin bir arkadaşımdan LR 90 SeriesII almıştım , sert süspansiyonu , kullanışsız yapısı ve aç karınla kesinlikle çevrilemiyen direksiyonu yüzünden kısa sürede satmıştım bu aracı . Daha sonra Orman Böl. Müd. ihalesinden bir Cz5 aldım , hurda vaziyette idi ,satın alma maliyeti 1000 usd. yürütme maliyeti ise 10.000 usd. nin üstünde olmuştu ... Bu araçda bir çok hayal kırıklığı yaşadım . Buzda tek lastik patinaja düştümü araç yerinden kıpırdamıyordu , böylelikle defransiyel kilidi olmayan bir 4x4 ün hikaye (!) olduğunu anlamıştım . Aracı ben 5000 usd. ye sattım ,zarar 5000 usd. Duyduğuma göre benden alan arkadaş da 5000 usd zararla satmış ! Bu son 4x4 den sonra 10 yıl geçti . Cz5 i unutmadım ancak LR nin aslında masum olduğunu ,kendisine pek de masraf etmeden çok şey beklemiş olduğumu düşünmeye başladım ... Bir LR 110 SW dizel almaya karar vermişken (kendim toplayacağım) "gezenbilir.com" a rastladım ... Burda müthiş bir alt yapı-bilgi birikimi var .Tecrübelerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ... Önümüzdeki günlerde olabilecek bir ihaleyi değerlendirebilirsem ben de deneyimlerimi burda paylaşmaya çalışacağım.Gezenbilir.com üyelerine selam ve saygılarımla ...