Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 623,460

Etiketler
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Gezenbılır aılesıne yenı katılan arkadaslar aramıza hosgeldınız

aramıza katılmak taze kana kavuşmak kadar insanı canlandırı ama benim gibi araçsız kalmıssanızda dünya başınıza yıkılır nedenmi çünki 4x4 yaşam tarzı oldugundan ;D

takomistik' Alıntı:
aramıza katılmak taze kana kavuşmak kadar insanı canlandırı ama benim gibi araçsız kalmıssanızda dünya başınıza yıkılır nedenmi çünki 4x4 yaşam tarzı oldugundan ;D
araçsız kaldım olurmu mustafa ne zaman istersen benim unimog emrine amade.
senin araç varkende benim araç yoktu.

tesadüf eseri üye olduğum gezenbilirde yaklaşık 8 ay geçti. bu süre zarfında o zamanlar motorsiklet bölümünde ktm 640 adventure motorumla gezilerimi paylaşırken artık 2 aydır kayseriden almış olduğum 1987 benzinli land rover defenderimla olan gezilerimi paylaşıyorum. herkese mersin'den selamlar

deveci' Alıntı:
araçsız kaldım olurmu mustafa ne zaman istersen benim unimog emrine amade.
senin araç varkende benim araç yoktu.
Mustafaya yil sonuna kadar .. ( zaten o tarihi geçirmez benim tanıdığım Mustafa ) benim araçta emrine amade hatta hep kendisine söylüyorum acele etme diye .. ;D neyse bu tanışma forumunu amacı dışına çıkarmış olmuyalım ..

Karadeniz Ereğliden tüm doğa severlere sevgiler..
Alper ALPAGO
Karadeniz Ereğli/Zonguldak
1998 Model 1.6 Vitara - SWB

selam off road tutkunları.bende bu sitenin yenı üyesiyim.istanbuldan katılıyorum.land rover defender tutkunluğumu hepinizle paylaşmak isterim.hepinizi selamlıyorum.yaşasın off road..............

offroad bir yaşam tarzıdır. insanın kanına karıştımı çıkmayı bilmez ...hoşgeldiniz

Merhaba ben Alper gezenbilire yeni üye oldum. 38 yaşındayım ticaretle uğraşıyorum . Bu aralar off road çok ilgimi çekiyor. Araç resimleri koymak isterdim ama ne yazıkki yok. 2001-2002 model bir discovery td5 arıyorum.

alper hoşgeldin inşallah aradıgını bulursun

ilk önce hoşgeldin aramıza
araç seçinin çok güzel yanlız bu araçlar sadece bu amaç için üretilmiş özel araçlar o yüzden haricindeki yolllarda otoban yada sehirler arası yollarda çok fazla hız ve yol performansı bekleme.

kdz ereğli"den sewgiler