aramıza katılmak taze kana kavuşmak kadar insanı canlandırı ama benim gibi araçsız kalmıssanızda dünya başınıza yıkılır nedenmi çünki 4x4 yaşam tarzı oldugundan ;D
aramıza katılmak taze kana kavuşmak kadar insanı canlandırı ama benim gibi araçsız kalmıssanızda dünya başınıza yıkılır nedenmi çünki 4x4 yaşam tarzı oldugundan ;D
tesadüf eseri üye olduğum gezenbilirde yaklaşık 8 ay geçti. bu süre zarfında o zamanlar motorsiklet bölümünde ktm 640 adventure motorumla gezilerimi paylaşırken artık 2 aydır kayseriden almış olduğum 1987 benzinli land rover defenderimla olan gezilerimi paylaşıyorum. herkese mersin'den selamlar
Mustafaya yil sonuna kadar .. ( zaten o tarihi geçirmez benim tanıdığım Mustafa ) benim araçta emrine amade hatta hep kendisine söylüyorum acele etme diye .. ;D neyse bu tanışma forumunu amacı dışına çıkarmış olmuyalım ..
Merhaba ben Alper gezenbilire yeni üye oldum. 38 yaşındayım ticaretle uğraşıyorum . Bu aralar off road çok ilgimi çekiyor. Araç resimleri koymak isterdim ama ne yazıkki yok. 2001-2002 model bir discovery td5 arıyorum.
Merhaba ben Alper gezenbilire yeni üye oldum. 38 yaşındayım ticaretle uğraşıyorum . Bu aralar off road çok ilgimi çekiyor. Araç resimleri koymak isterdim ama ne yazıkki yok. 2001-2002 model bir discovery td5 arıyorum.
ilk önce hoşgeldin aramıza
araç seçinin çok güzel yanlız bu araçlar sadece bu amaç için üretilmiş özel araçlar o yüzden haricindeki yolllarda otoban yada sehirler arası yollarda çok fazla hız ve yol performansı bekleme.