Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 671,657
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

hoşgeldiniz mehmet ali bey...ben de yapı kredi sigortanın acentesiyim bahçelievlerde....96 Grand cherokee var bende de...boğazda balığa çıkarım ara ara....görüşmek üzere... sizin ofis ne tarafta...

Etiketler

bora1071' Alıntı:
mert geldiğimde o boğazda balıktan bende istiyorum ;D

bora ben sadece gdiyorum dedim tutuyorum demedim ki ;D ;D ;D ;D
dönüşte balık halinden alıp eve geliyorum tuttum diyorum yoksa yıllardır boğaza gidip eve eli boş dönen kocayı kim eve alır..
ama sen gel yeterki belki uğurlu gelirsin...
olmadı verir parasını yeriz....
ama mutlaka yeriz aç dönmezsin....bu dönemde gel lüfer zamanı lüfer ye bari...

Merhaba Mehmetali, aramiza hosgeldin.

Mert biz o "B" planina muracaat ettigimizde evde hanimlara "gümüş olta ile tuttuk" diyorduk, onlar da halimizden anliyor ama bizi, agizlarinda igne izi olmamasini gormemezlikten gelerek onore ederlerdi...

tamamdır.

oooo balık demeyin arkadaşlar dayanamam bende bende boğaza takılıyorum üsküdar kuleli geçen perşembe iki tane palamut yakaladım dillere destan
balık organizasyonu yaparsanız bende gelmek isterim...

Balik mı? Nerede?
Şaka bir yana hoş olurdu boğazda balık uzun zaman oldu...
Yeni katılan arkadaşlar hoş geldi, eskilerede "merhaba"

Şimdi lüfer zamanı of of..

hepinize iyi balıklar..muhbet o yöne yol alıyor galiba

Selam arkadaşlar ben uzun zamandır üyeyim ama sadece üye oldum ve çıktım daha yeni girdim siteye ve inceledim süpermiş adım sabri konferans sistemleri kiralama işi yapıyorum yaşım 41 yugoslavya doğumluyum ama 1971 den beri türkiyede yaşıyorum hiç gezilere katılmadım ama en kısa zamanda katılıp sizlerle tanışmak istiyorum herkeze görüşmek dileğiyle hoşçakalın

Herkese merhaba,

Ben 1969 İstanbul doğumlu bir Endüstri Mühendisiyim. Nissan Terrano ile başlayan off road maceram şimdi de 2008 Pajero ile devam ediyor. Mitsubishi dağ bayır gezmek için hem kiloda hem de masrafta ağır olur diye bir de 1989 Defender 90 aldık bir komşum ile ortak. Genelde Çekmeköy ormanlarında geziniyoruz çamurlu günlerde.

Selamlar,
Sinan