Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 671,468
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

sn .yurur e katılıyorum imkanı olup ta yapmayana şaşarım behram a selamlar.sağlıkla imkanlarınızı kullanmayı dilerim allah sağlık ve afiyet versin.

Etiketler

Herkese merhaba. İsmim Onur. Şu ana kadar sadece hayal ettiğimiz off road dünyasına girme işini artık somut bir hale getirmeye karar verdik. Çok da sabırsızız bu konuda Birazda alacağımız araç ile ilgili başınızı ağrıtmaya başlayacağım. Şimdilik merhaba

selam buda bizim canavar herkeze bol çamurlu günler....afoff (afyonkarahisar offroad team)

Merhabalar ben Kütahya Tavşanlı'dan Mustafa. Avukatım. Bende de lada niva vardı dün sattım. yılbaşına kadar da bir jimny almayı düşünüyorum. Önerilerinizi ve desteklerinizi bekliyorum.

freegraf' Alıntı:
sn .yurur e katılıyorum imkanı olup ta yapmayana şaşarım behram a selamlar.sağlıkla imkanlarınızı kullanmayı dilerim allah sağlık ve afiyet versin.

Selamınızı buralara ulaştırmış bulunuyorum ve iyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ediyorum...

Öncelikle hoşbulduk...Bizde sizlerden uzaktayız belki ama kendi off road ımızı yapacak imkanımız da buralarda mümkün.Keşke yakın olsakta bu zevki hep beraber yaşayabilsek..
Aklımız hepinizde..yolunuz açık dağlara yakın olsun..Sevgiler..

Merhaba arkadaşlar ben Sina, İstanbul'da hukuk okuyorum..
Gezenbilir'i uzun zamandır takip ediyorum ama üye olup yazmak yerine sadece okumayı tercih ediyordum
1987 model Toyota FJ75 sahibiyim..
Söyleyecek daha fazla birşey de bulamadım açıkçası

yeni gelenler hoş geldiniz iyi gezmeler

Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, bol çamurlu günler. Vinçleriniz veya çeki demirleriniz en kısa sürede çalışmaya başlar inşallah.

slm ben MURAT PENDİK 38 yaşındayım iki çocuk babasıyım yıllardır arabalarla ve 4*4 lerle uğraşıyorum fakat bir senedir gezenbilirde aktif haldeyim hafta sonu ormanda çamura girip çıkmak gezmek dolaşmak bana büyük keyif veriyor herkese saygılar

slm ben MURAT PENDİK 38 yaşındayım iki çocuk babasıyım yıllardır arabalarla ve 4*4 lerle uğraşıyorum fakat bir senedir gezenbilirde aktif haldeyim hafta sonu ormanda çamura girip çıkmak gezmek dolaşmak bana büyük keyif veriyor herkese saygılar

Sayın efemurat oncelikle hosgeldiniz... mesajiniz 2 kez cikmis, duzelt kismindan mesajin ikilemesini duzeltebilirsiniz...