KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Herkese merhaba. İsmim Onur. Şu ana kadar sadece hayal ettiğimiz off road dünyasına girme işini artık somut bir hale getirmeye karar verdik. Çok da sabırsızız bu konuda Birazda alacağımız araç ile ilgili başınızı ağrıtmaya başlayacağım. Şimdilik merhaba
Merhabalar ben Kütahya Tavşanlı'dan Mustafa. Avukatım. Bende de lada niva vardı dün sattım. yılbaşına kadar da bir jimny almayı düşünüyorum. Önerilerinizi ve desteklerinizi bekliyorum.
Mehmet Bey hoşgeldiniz; evinizde, aracınız da çok şık duruyor güle güle kullanın... Ben biraz daha şanslıyım sizden; çalışrken de doğayla içiçe yaşayıp, kafa dinleyebiliyorum... Ama Size sonuna kadar katılıyorum şehirden uzakta kalkmak bir lütuf...
Diğer arkadaşlarda hoş geldiler sefalar getirdiler
Öncelikle hoşbulduk...Bizde sizlerden uzaktayız belki ama kendi off road ımızı yapacak imkanımız da buralarda mümkün.Keşke yakın olsakta bu zevki hep beraber yaşayabilsek..
Aklımız hepinizde..yolunuz açık dağlara yakın olsun..Sevgiler..
Merhaba arkadaşlar ben Sina, İstanbul'da hukuk okuyorum..
Gezenbilir'i uzun zamandır takip ediyorum ama üye olup yazmak yerine sadece okumayı tercih ediyordum
1987 model Toyota FJ75 sahibiyim..
Söyleyecek daha fazla birşey de bulamadım açıkçası
slm ben MURAT PENDİK 38 yaşındayım iki çocuk babasıyım yıllardır arabalarla ve 4*4 lerle uğraşıyorum fakat bir senedir gezenbilirde aktif haldeyim hafta sonu ormanda çamura girip çıkmak gezmek dolaşmak bana büyük keyif veriyor herkese saygılar
slm ben MURAT PENDİK 38 yaşındayım iki çocuk babasıyım yıllardır arabalarla ve 4*4 lerle uğraşıyorum fakat bir senedir gezenbilirde aktif haldeyim hafta sonu ormanda çamura girip çıkmak gezmek dolaşmak bana büyük keyif veriyor herkese saygılar