Bende başka bir servis tavsiye edeyim birde burayla görüş istersen . Mavidenizler Otogaz . Yetkili servis . Burayı seçerken kafama yatan durumları paylaşayım . Burası baş bayi , hatta diğer servislere teknik bilgi ve eğitimler veriyorlar . Jeep konusunda tecrübeliler . Ben konuşmaya gittiğim gün bile 2 tane ZJ ci ile tanışmıştım
Sahibi Tuncay bey yüksek mühendistir , sürekli işin-montajların başında durması hoşuma gitmişti . Ki kendisi de ZJ kullanmakta
Birde Servis kısmında Ferhat Unsuru var . İşini çok iyi bilen ,Teknolojiyi takip eden ve acayip çözüm odaklı bir teknisyen .Taktırırken araştırdığım kullanım sürecinde de görüğüm kadarıyla da personeli de sabit.Bazen piyasada her gidşite farklı elemanlar olabiliyor ki bence hoş bir durum değil .
Benim aklıma yatmıştı dediğim gibi , herkesin yatmayabilir
Servisleri dolaşırken burayı da ekle derim abi , seçenek en azından ...
Pazartesi bırak 1 hafta sonra mı dediler ben mi yanlış anladım ? O ne yav ... İşlem acele etmeden yapılırsa , duruma göre 2 gün alabilir . Yani misal Pazartesi sabah erken bırak salı öğleden sonra yada akşama al gibi ... Çok seri olursa aynı gün bitermi diycem ama zor ...