Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı?
Dün prinsin fabrikasına çekmiş olduğum mesajın cevabı geldi sizlere yardımcı olamsı amacıyla buraya ekliyorum saygılar
Açiklama: mrb size bir sorum olacak kafami kurcalayan ben sinopta yasiyorum ve burda aralara prins marka lpg sistemi takan bir bayiniz yok
aracima kitiniz taktimak istesem herhangi bir arizada nasil müdehale ediyosunuz bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim saygilar
Sn Çetin,
Prins Lpg sistemi çok sık aralarla arıza vermeyen bir sistm olup,
bayiimiz olmayan illerde de 500 ün üzerinde kullnıcılarımız mümkündür.
Herhangi bir arıza durumunda ise bayiimize gitmeniz gerekmektdir.
İlginiz için Teşekkür ederiz
Peki araca sıralı sistem lpg kitini taktırdım ve kullanmaya başladım olduki bi arıza oluştu ve aracı çalıştıramadım servisede getiremiyorum ve sizden bu konuda yardım istedim nasıl bir müdahele uyguluyosunuz sizin ordan direk müdahele etmek gibi bir durumunuz oluymu?
Sn Çetin,
Aracınızın hiç bir zaman çalışmama durumu olmaz. Benzinde her zaman çalışacaktır. Sadece lpg de çalışmazsa o zaman müdahle şansımız ilk önce size telefonda vereceğimiz
direktiflerle olacaktır.
Son bir şey daha sormak istiyorum telefonla arızayı gideremediniz ve bana en yakın servisiniz ankara vede servise aracı getirmek gibi bir şansım olmadı ayrıca sizin araçlara kiti bağlarken birde uydu aracılığıyla müşterilerinizin arıza yapan araçlara müdahele ettiğinizi duydum bu tür bir uygulamanız var mı peki. Yanlış anlamayın aracıma lpg taktırırken en iyisini taktırmak isterim ve bu yüzden araştırmadan taktırmak istemem.Çünkü daha önceki aracıma lpg taktırdığımda bir sürü sıkıntı yaşadım bayii ile vede söktürmek zorunda kaldım. İyi çalışmalar
Sn Cetin
Size en yakın servisimiz samsundadır. Ankara size cok uzak düşecektir.
uydu ile bağlantı değilde internet üzerinden bizler buradan ayar ve müdahel şansımız vardır.
Burhan Tunca
Prinsin en yetkili ağzından gelen cevaplar bunlar umarım yardımcı olmuşumdur bu konuda