The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 290
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,944
Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

yanlız daha çok fotoğraf isteriz dört araç lastığınızın değmediği yayla kalmamış olmalı ;Dnerde pokut huser gito sadece ayder ve kavrunla bizi geçiştiremezsiniz ;D en az on yaylaya çıkmış olmanız lazım ki araç başı iki yayla etsin ;D

Etiketler

Muhammer bey, bizde sizleri tanımaktan büyük keyif alırdık, bayram dolayısı ile kimsenin planını bozmak istemediğimizden gezi planımızı yazmadık, inşallah bir dahaki sefere bir araya geliriz....

devamı akşam geliyor.......... ;D ;D
Ayder , Kavrun , Ahuser önceki fotolarda mevcuttu.....arıza olduğunda Huser'e 1 km kalmıştı...yürüyüşten dönen bir kişiyle karşılaştık, oradan biliyorum.....eh oraya da çıktık say.....bir Pokut kaldı, o da akşam.....etti 5 işte... ;D ;D

tek tek ve de gelecek paylaşımlar için tekrar teşekürler gercekten keyifle izliyorum sağolun uşaklar...

red34' Alıntı:
yine konfiçyus gibi konuştun yaw....harikasın ....

valla biraz filozofça oldu ama...
ben sırtımı sana sende bana dayabiliyosan eğer...
hiçbiryerde kalmazsın...

sinop cezaevi... sümela manastırı... safranbolu... bunlarıda geziden sayalımm...

santa harabelerine gidecektik ama.. ne gerek var abi... bildiğin taş var orda... ;D ;D ;D ;D

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

hadi lennnnn... adamlar zamanında meksikadan kalkmış gelmiş orada yaşamış vede geriye taş kalmış ne yapalım yani......akıllı ol alırım yine hapse seni.... ;D

red34' Alıntı:
hadi lennnnn... adamlar zamanında meksikadan kalkmış gelmiş orada yaşamış vede geriye taş kalmış ne yapalım yani......akıllı ol alırım yine hapse seni.... ;D

ya kaptan... sen yaşa varol yaaa.... yemin ederim.. arabanın içinde en az 1 saat güldük... ve sana söliim aramızda güzel bir espri olarak yaşayacak senin bu tarihe yaklaşımın.... hele heleee boşş odalar... ama ilki en bombasıydı... bildiğin taş yaniii ;D ;D ;D

saol canım benim .... ;D e yalan mı yaa... : sen git git 84 km ne var orada taşşşşşş....... tırman tırman boş odalar yaw istesen kiraya vermezler 3-5 gün kalalım....eee adamlar içine etmişler manastırın... e geriside benim yorumlarım.........

evvettt, akşam oldu devammmmm....

zorunlu kamp yerinden, ama en sadesinden , şekerlisine kadar Türk Kahvemiz bile vardı......

öyle deme arabalar becce aldığında zaten 160.000 km deydi hemde ağır şartlarda kullanılmıştı becce de en ağır sartlarda kullandı nissanları bu arabaları bilen bililr eğer bir tarafı arzı verirse hiçbir tarafi tutumaz daha