Merhabalar,
yazdıklarınız benim için de çok çok faydalı oldu, yalnız benim size pek bir faydam olmayacak gibi görünüyor ne yazık ki
Sn surveyteacher, ben de sizinle oldukça benzer bir planlama içine girmiş bulunmaktayım. İçi boş olarak alacağım karavanı belirledim, bu aralar iç tasarım ve yerleşme planını tamamlamak üzereyim. Sırada da tam sizin bu mesajda bahsettiğiniz konu var benim için. Ben de kampinglere çok fazla bağlı kalmamayı tercih ederek, bir planlama yapmaya çalışıyorum. Şu yazılanlardan sonra, mümkün oldukça, elektrikli aletlerin büyük bir kısmını 12 V olarak almaya çalışıp daha verimli, daha hesaplı, daha basit ve daha dolaysız bir sistem kurulabileceğini düşünüyorum.
Sn EvliyaÇelebi size de çok teşekkür ederim, yazdıklarınızın henüz bir bölümünü okuyabildim bu forumda ama bunların çok çok faydalı olduğunu şimdiden, tabi kendi adıma, söyleyebilirim.
Araya girmiş gibi olacağım ama her ikinize (ve tabi diğer kıymetli katılımcılara da) de iç tasarımla ilgili fikir sormak isterim. EÇ siz bu konuda çokça deneyime sahip olduğunuz, ve hatta 3D Karavan planı bile (motokaravan sizinki ama olsun) sunduğunuz için, ST siz de bize oldukça yakın bir planlamayı yapıyor göründüğünüz için.
Benim başlık çekme karavan kategorisinin oralarda görünüyor, Güney Midi adıyla. Sayın ST, siz marka modelde karar kıldınız mı? Paylaşma şansınız var mı bu bilgileri? Ben eğer mümkün olursa, mobilyaları kavak kontra yaptırmayı düşünüyorum karavanı satın alacağım yere. Ortaya çıkan iç yerleşim oldukça içime siniyor. Sadece deneyimli birilerinden de, eksiği, gediği, fazlası, yanlışı, vs varsa onların duymak isterim. Planlama fena değil belki bende ama deneyim sıfır