KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
selamlar ..bir önceki halinde de tampon köşesini brakmış ormanda.güzel gezmiş benim anladığım)
henüz bitmedi elimdekiler ,farkına varmadan biriktirmişim baya..üşenmesem aslında fj20 den itibaren sınıflandırsam diyorum ama pek uzun iş,karışık ekliyorum resimleri idare edin artık)
saygılar
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)
''Belki biraz reklam olacak ama ülkemizi temsilen haniiiiii ''
senin aracın reklamını yapmıycaz da kimi yapıcaz arkadaşım) bekliyoruz devamını..
bu araçlar,sevilmeli,bakılmalı,saygı duyulmalı.biraz küçük olsalar koynuna alıp yatılmalı )))
sedat bey fotolardan da anlaşıldığı üzere fj40 + fj80e ayrı bir önem veriyorum..halen almak istiyorum bir fj40 ama hanım ağzımı,burnumu dağıtır artık.. çünkü her aldığım arabayı kişiselleştirirken( yükseltme,vinç,lastik vs) buna 10 yıl binicem diyerek tatlıya bağlıyordum ama krediyi tükettim artık...
şaka bi yana kararsızım biraz zaten yeni aldığım aracı istediğim formata henüz getiremedim.şuan fj 40 zorlar beni ama 1-2 sene zarfında mutlaka fj40 ım olur..(inşallah)