Çağlarcım ben zaten İlkakdeniz sormuştu onun için yzmıştım
www.Rocky-road.com dan sipariş et kiti benimkiler oradan geldi ve çoook memnunum.Burak(EKO) içinde Hilux kiti sipariş verdik gene aynı yerden.Vinci yediklerini tahmin ettim çünkü ben aracımı alma arifesinde orjinal vinçli çok araçla karşılaştım,hepsini çalmışlardı.Bu araçlar gümrükde uzun süre yatıp satışa çıkma esnasında,oradakilerin kankaları çalıyor bu tarz şeyleri.Neyse artık klasik vinç takılacak.
Bu arada radyatörle ilgili bir anımı paylaşayım;Aracımda dik rampa çıkışlarından sonra stop edince,ek depodan dışarıya fokurdayarak taşan moor suyu sorunuyla karşılaştım.İlkönceleri çok fazla önemsemedim fazla yüklendim diye.Fkat aradan 3/4 ay geçti birgün hararet ibresini yarıyı biraz geçmiş gördüm ve şok oldum.Hemen kontrole aldık ve ilk etapda fan temiğinin çalışmadığını farkettik(Malum termik devredeyken yüksek uğultu yla bağırır)Hemen termik aldım fakat gene trafikde hararet kalktı.
Sonra bir ustam radyatör kapanı açtı ve radyatörün içinde su devirdaimi olmuyor dedi.Ben antifirizleri A dan Zye yenilemiştim.(Orjinal kırmızı antifirizle)Neyse radyatörü bir açtık,sağ ve soldan 2 göz hariç hepsi tıkalıymış.Gözlerime inanamadım.Radyatörcü bana çonta yaktın araç bu durumdayken dedi.Bende hararet biraz kaltı deyince çok şaşırmıştık.
Şişlettikden sonra eski termiği taktık,meğerse eskisinde sorun yokmuş.Radyatördeki sıcaklığı algılayamadığı için devreye girmiyormuş.Garanti olsun diye devirdaimi de söktük fakat o gayet iyiydi.Özetlemek gerekirse o tıkalı halde nasıl gitmişim çok ama çok hayret etim.Ogünden sonra herkeze bu tavsiyeyi yapma ihtiyacı duyuyorum.