KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)
biraz da rahat olmak lazım hocam ,arazi taşıtı bu, e birde toyota...
tamam bakım iyidir ama biyerden sonra paranoyaya dönüyor....yağı suyu koyalım devam edelim...
Hocam sen yapma bari ıkı metre hortom dort tane kelepçe arka tarafi benzın kapagının oraya on tarafi sol uste kaputa yakın 10 dakkasını almaz ustanın. bu arada gerılme farkını biraz fazla bırakın ben cıkardim yerinden nasıl başardiysam!
dif yaginin fiyatlarini yazmama gerek yok heralde ben olsam yaptrirdim şimdi senin içine kutta duşer yagada baktir bari su girmişmi? orj cekvaflari hortumun tepesine takiyoruz.
bol eglenceler.
RedlinE' Alıntı:
Hocam sen yapma bari ıkı metre hortom dort tane kelepçe arka tarafi benzın kapagının oraya on tarafi sol uste kaputa yakın 10 dakkasını almaz ustanın. bu arada gerılme farkını biraz fazla bırakın ben cıkardim yerinden nasıl başardiysam!
dif yaginin fiyatlarini yazmama gerek yok heralde ben olsam yaptrirdim şimdi senin içine kutta duşer yagada baktir bari su girmişmi? orj cekvaflari hortumun tepesine takiyoruz.
bol eglenceler.
siboplar bozuk değilse sorun yok mücahit...benimkiler sağlam..ama kısa bir uğraşıyla yapılabilir.
dediğim gibi siboplarla oynanmamışsa, sağlamsa çok elzem değil..şahsi fikrim..
ben o stepneyi komple kaldırıp atsam balkona en iyisi o olur aslında ;D
bagajla çok işim oluyor pratikliğini kaybedicem arkaya koysam, üst portbagajım var ona koysam bazen uzunyolda portbagaj kullanmıyorum çok ses yaptığı için , bilemedim düşünmekteyim
şaka yapıyorum canım yedeksiz olmaz..gerçi 10-12 senede arazi taşıtlarımın içerisinde sadece birkere lastiğim patladı, discovery varken..onda da hata bendeydi asfalt lastiğiyle girilmeyecek yerlere girdiğim için..
aklımda var bir iki proje ama kafa dengi bi usta bulmak lazım önce.
1.resimdeki örnek çok hoşuma gitti
arb ninkilerde güzel ama ülkeye sokmak 1000 dolardan aşağı tutmaz,belki daha fazla.