KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Dayımın LC'de de şnorkel vardı. Polis uzaktan kesmiş kesmiş, sonra yanlarına gelip "ne çekiyorsunuz" diye sormuş!!! Amcalar kamera sistemi zannetmişler şnorkeli
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)
dün akşam azimle çaştım, difflock + dırdır vitesini devreye alınca amacıma ulaştım
Allahım kadın olmak harika, böylesi bir oyma kabiliyetini Allah erkeklere vermemiş.
Bugün iki araç daha görüp neticelendireceğim, akşamki üstün çabalarım sonucu tüm yetki bende
Benim LC nin ikizi eğer temizse ( tabii gösterdikten sonra ) resimlerden güzel duruyor ...
fiyat konusunda araca baktırdıktan sonra pazarlık konusuna gelince eşinde gösterdiğin performansın kat be katını satıcı üzerinde uygula ...adam bayılsın dayanamasın,pes etsin....
Hadi hayırlısı ...akşama güzel haberleri bekliyoruz.... bu arada dün akşam benzin sarfiyatını hesaplayamadım. 60 km 'de kaldım. gez gez yol bitti bugün kullanmaya tekrar devam edeceğim... akşama kaç tl yaktığını söylerim.
İçime 4x4 merakı giren şu günlerde, tek bindiğim 4x4 askeriyedeki Land'larken beni Lexus'u ile gezdiren ve sorduğum her soruya içtenlikle yanıt veren Çağlar Abi'ye teşekkürlerimi bir de buradan ileteyim
Ayrıca yine Toyota firmasına beni bu araçlardan uzak tutacak düzeyde belirlemiş olduğu fiyatlardan ötürü de tesüflerimi iletiyorum