KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)
Arşivi boş bırakmayalım;Cihan artık sende buradaki gibi yaparsın aracı,bende bu portbagaj modellerinden birini yapacağım,daha doğrusu gene Ahmet usta yapacak. 8)
Son resime dikkat,adamlar vazgeçmiyor aracı deyiştirmekden,bana göre katletmişler ;D
tuğsan inceliyorum bagaj ları zaten bi fikrim var buluşmada izah edrim şeklini . bide sen şanslı olduğun yer aynı araçtan bende olması alıştırma filan yani ..
AHMET07' Alıntı:
tuğsan inceliyorum bagaj ları zaten bi fikrim var buluşmada izah edrim şeklini . bide sen şanslı olduğun yer aynı araçtan bende olması alıştırma filan yani ..
AHMET07' Alıntı:
tuğsan o beğendiğin port bagajdan bende istiyorum , ;D , ahmet abiye son gittiğimde 29 ekimde ARB kataloğu bıraktım port bagja resimleri detaylı olarak var ,ahmet abi yapar aynısını , bu arada vx 200 kısa şase ne öyle ya
Ben Ahmet ustanın yapacağından adım gibi eminim,başka projelerimde var ;D kampda konuşacağız.
Valla yabancılarda LC yi pikap yapma hastalığı var,diğer modellerde fena durmuyordu ama bu hiç olmamış,zaten resmi aldığım sitedeki yorumlarda olumsuz.