Toyota Buluşması-2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bakkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 360
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,772

Hangi tarihte yapılması uygun olur?

• 29 Ekim

Kullanılan: 4 8.5%
  • Kasým ýn ilk haftasý

Kullanılan: 4 8.5%
  • Kasýmýn son haftasý

Kullanılan: 10 21.3%
  • Aralýk ayý

Kullanılan: 29 61.7%

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .

Etiketler
Ynt: Toyota Buluşması-2010

yalnız bişey rica edicem lütfen olabildiğince bir tane büyük ateş etrafında toplanılsın, 3 erli 5 erli fakrlı guruplar olucaksa toyota buluşmasının anlamı ne biz zaten sitanbul gurubu ile görüşüyoruz her hafta sonu

Evet büyük ateş yakılsın etrafına dairesel şekilde konuşlanalım herkes birbirini görsün

Yan yana 2 ateş yakılarak oval düzende daha fazla kişi ateşe yakın oturma şansına sahip olur.

nkurtkaya' Alıntı:
Yan yana 2 ateş yakılarak oval düzende daha fazla kişi ateşe yakın oturma şansına sahip olur.

yani oval yada yuvarlak mevzu biri 20 metre ilerde biri öbür uçta 4-5 li guruplara bölünmemek lazım. çünkü bazı buna benzer gezilere gidip insanların yarısı ile merhabalaşamadan geri döndüğüm oldu, bana garip geliyor

tamam bunun gibi bir ağaçbulalım çekmesi benden ;D

sokrat gandiya' Alıntı:
Heytem uğraştırma yaw beni fotoda tarih ağacın üstüne düşmüş sol kolumla çektim onu
neyse şunu da ekliyeyim yaktığımız ağaç hakkında fikir vereyim o yılki kampın en baba ateşiydi ;D

Merhaba

Bende size katılabilrim,fakat TOYOTA M henüz yok,ama kalbım hep TOYOTA diye çarpıyor(VX80-VX 100) Araçım Frontera (Isuzu).

Olmazsa belki Haldun abi beni arka bagaja misafir eder

Selamlar

Murat @Uğur

hadi bakalım toyotacı lar şöyle bi gövde gösterisi yapalım