KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Adnan Bey ; Toyota hi-lux Ln 65 araçları mutlu etmeyi düşünmüyormusunuz? belki yeni gelecek parti mallar içinde sipariş verebilirsiniz.bizlerde bu fiyatlardan şnorkellenebiliriz. şimdi Ln 65 sahibi arkadaşları örgütleyip üzerinize salıyorum saygılar iyi çalışmalar.[attachment=1]
Adnan bey benim aracım Ssangyong actyon sports. aracıma uygun fiyatlı snorkel arıyorum,fakat getiren yok sanırım.bu arada arayan çok kişi var ama bulamıyor kimse.antalyadan Ahmet abi modifiye etti aracımı,fakat snorkel yapamadık,başka araçlarınki de uymuyor sanırım.yeni mal siparişi verirseniz benim aracıda listeye eklermisiniz acaba?
Adnan bey benim aracım Ssangyong actyon sports. aracıma uygun fiyatlı snorkel arıyorum,fakat getiren yok sanırım.bu arada arayan çok kişi var ama bulamıyor kimse.antalyadan Ahmet abi modifiye etti aracımı,fakat snorkel yapamadık,başka araçlarınki de uymuyor sanırım.yeni mal siparişi verirseniz benim aracıda listeye eklermisiniz acaba?