KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Adnan abi hayırlı işler nissan d22 snorkel ilanınızda 2001 2007 modeller için olduğunu yazmışsınız 98 model nissan d22 ye uyuyormu elinizdeki modeller denedinizmi acaba
Sayın safariturkey, bilgilendirme için teşekkürler ama bunu kendiniz bir sayfa açıp yazsaydınız daha iyi olmaz mıydı? Sonuçta bu sayfayı açan kişide benzer bir ürünü satmak için açtı.
İyi günler Adnan Bey;1986 D21 ;sd23 Nissan için;
Seçenek ve fiyat bilgisi alabilir miyim?Yerinde montajlı hali ve faturalı lütfen.....(Ön kupa;göstergeler;kabin içi;kaput içi vs. Patrol ile aynı;yardımı olur mu bu bilginin bilmiyorum ama;yinede yazdım)
İyi günler Adnan Bey;1986 D21 ;sd23 Nissan için;
Seçenek ve fiyat bilgisi alabilir miyim?Yerinde montajlı hali ve faturalı lütfen.....(Ön kupa;göstergeler;kabin içi;kaput içi vs. Patrol ile aynı;yardımı olur mu bu bilginin bilmiyorum ama;yinede yazdım)
sahibinden.com düzelseydı 2004 l200 4*4 üm snorkel ve toz tutucu alacağım fakat bu taksitlendirme sorunu devamettıgı ıcın bır turlu satın alamıyorum.gülsen hanımla 2 3 defa konustum fakat bır sonuc alamadım.sahıbınden taksıtlendırmeyı acmadıgı surece taksıtle alma olanagımız yokmus