KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sedat by neden sordum benim yeni aldıgım cj 6 araca önceki saybi bu makineyi işletmiş aracın torku çok agresıf bi hal almış çok memlunum bu arada farkı nerden anladın derseniz kıyaslama zorlugu çekmiyorum 1 tanede 4.2 cj 5 aracım var
araştırmalarıma göre 15000 km yagyakmaya başlıyomuş bu makineler tek kötü yanı o imiş nası motor yapmışlar beee
Benim aracimdaki motor da 2F ben daha once kullandigim 2.5 duz dizel land rover ile kiyasliyorum. 2F taksi gibi kaliyor. Gecen hafta sonu Ankaradan duzce ye festival icin gittik. Arac tam yuklu olmasina ragmen hicbir rampada 3. vitese dusmedi.
Bildigim kadari ile Erol bey aracinin yuruyen aksaminda da bir cok yenileme yapiyor. Muhtemelen fabrikadan cikmis gibi bir arac hazirlayacak. Artik o aracin gidisini dusunemiyorum.
Heytemcim, Erol Bey aracı toplamadıki. Aracın zaten km. ve orjinallik bakımından değil Türkiye 'de dünyada emsali yokken akıl dışı bir iş yaptı.
Aracın fabrika çıkışında olmayan kalitede izolasyon,boya vs. ile ömrüne ömür kattı. Satılığa çıkartması (Defendercı olarak) bana biraz nispet gibi geldi. Hani "umduğumu bulamadım" baabında Kendisinden bunun cevabını alırız mutlaka. Şimdi bir de soralım Recep Bey'e satar mı 45'ini