Toyota FJ 40 Restorasyonu Fotoğraflar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defendererol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,598
Ynt: Toyota FJ 40 Restorasyonu Fotoğraflar

Motor kaputu altına yine izolasyon malzememiz Core-x uygulandı.Çamurluk kaşlarını ise Erol beyin yoğun çalışmaları neticesinde Amerikadan getirtebildik.

Etiketler

Ve sıra geldi vincin montesine Superwinch Husky bu araca olması gereken vinç bu olmalıydı zaten

Uzun zamandan sonra ilk defa güneşe çıkardığımız an

Ve nihayet elektrik işlemlerinin de tamamlanmasıyla hiç abartısız yazıyorum,söylüyorum Türkiye de tek belki de dünyada tek bu muhteşem araç çıktı.

Başta araç sahibi Sn.Erol TUNCAY Toyota Plaza Seçil Trabzon Gen.Müd.Sn.Hasan Kamil HAYALİ Servis Müd.bendeniz Fatih ŞAHİN ve tüm ekibimiz umarım araca layık işler başarabilmişizdir.

Anlatımınıza bakınca keyifli bir çalışma olmuş. Yaptığı işten keyif alan insanlarda harika işler başarır. Ellerinize sağlık.

Çok başarılı bir çalışma olmuş, keyifle okudum.
Ne diyelim Darısı başımıza ;D

Muhteşem,muhteşem,muhteşem.Diyecek bir kelime bulamıyorum.Tek üzüldüğüm nokta satılması :'( :'( :'( Bende ufak ufak para biriktirmeye başladım. 10.000 tl civarları bir fj 40/45 bulursam A dan Z ye toplamak için bende bir adet yapacağım inşallah.Yardımlarınızı beklerim.Bu arada merak edenler için söyliyim vx 80 imi satmayacağım tabiki,ikisinin yeri ve keyfi ayrı. ;D