SLM ARKADAŞLAR BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM ARKADAŞLAR BEN 1987 MODEL TOYOTA HİLUX 4*4 2400 CC BULDUM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ARAÇ HAKKINDA BİLGİM YOK NASIL BİR ARAÇ PARÇA KONUSUN DA SIKINTI ÇEKERMİYİZ YAKIDI NASIL YOL TUTUŞU VS NASIL BİR ARAÇ KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA VEYA BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUNLAR ŞİMDİDEN HERKESE KEŞEKÜRLER
merhaba vedat kardes...hosgeldin....dogru bi tercih oldugu kesin toyota bendede 85 modeli var 455000km de masalahı var yakıtda korkmanı gerektirecek bi durum olmaz arazidede aynı ufak tefek modiflerle dahada güzellestirebilirsin aracı lastik vinc vsvs...arac hakkındada daha genişbilgi verirsende diğer arkadaslarda yardımcı olurlar km resim gibi...
Hoşgeldiniz. Sorularınızın cevabı; beklentilerinizin ne olduğuna bağlı. Bu bölümde oldukça ayrıntılı bilgiler mevcut. Ben de 1987 Hilux kullanıyorum. Hayırlısı olsun şimdiden.
Bende arayış içinde olan yeni bir üyeyim. Son dönemlerde İLGİ İLE İNCELEDİĞİM ARAÇLARDAN BİRİ Toyota Hlux . Benimde merak ettiğim aracın arazide (orta seviyede arazide) performansı. Yani bir land rover defender kadar başarılımı acaba? Senin sorunu takip eden tecrübeli dostların vereceği cevap ikimizinde işine yarayacaktır umarım.
teşeşürler arkadaşım arıyorum ama site içi bakıyorum yorumlara ama birileri tamponu bulamıyor birileri başka parçalar arıyor her halde biraz parça sorunu çekiyorlar bence kararsız kaldım ama hayırlısı tam olarak bilgi verende yokki parça konusunda
Bende arayış içinde olan yeni bir üyeyim. Son dönemlerde İLGİ İLE İNCELEDİĞİM ARAÇLARDAN BİRİ Toyota Hlux . Benimde merak ettiğim aracın arazide (orta seviyede arazide) performansı. Yani bir land rover defender kadar başarılımı acaba? Senin sorunu takip eden tecrübeli dostların vereceği cevap ikimizinde işine yarayacaktır umarım.
Merhaba,
Orta seviyedeki arazide performansının çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Ancak diğer araçlarla kıyaslamasını, her iki aracı da kullanan arkadaşlarımız söyleyebilir.
Selamlar
Aracın arazi performansı konusunda kimse olumsuz bir ifade kullanacağını düşünmüyorum...Bende bir süre önce çok emek harcayarak toplattım.Yakıtta çok cimri ve hararet göstergesi neredeyse yerinden hiç kımıldamıyor....Parça konusunda hiç bir problem çıkarmıyor....Benim aracımda snorkel de olduğu için çok rahatlıkla azmak,dere ve kanal boyunda gidebiliyorum...
Şimdiden almak isteyen arkadaşlara hyırlı olsun...