KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
antalya donusu herkesin gozu arabadaydi sanirim nazar degdi dun gece kumda cok feci battim , acemilikten halatin uc kismini da kopardim , ne difflock ne de hijack , son care otokurtarma yine de hersey yolunda , ustamin ellerine saglik . herkese iyi dilekleri icin tesekkurler
Allah başka dert kaza vermesin, araç cidden karakter değiştirdi yeni şekli ile ve çok güzel oldu, yapanın da ellerine sağlık diyelim Ahmet usta için : ))
antalya donusu herkesin gozu arabadaydi sanirim nazar degdi dun gece kumda cok feci battim , acemilikten halatin uc kismini da kopardim , ne difflock ne de hijack , son care otokurtarma yine de hersey yolunda , ustamin ellerine saglik . herkese iyi dilekleri icin tesekkurler
slm lar aracınızın orjinal resminde arka çeki demirini gördüm eğer ayıp olmaz ise satmayı düşünürmüsünüz bendede 2011 hilux var ona takmayı düşünüyorum saygılar
çok güzel oldu çoook. kazasız belasız.
tavandaki barı kanalamı bağladınız? tavan delindimi.
delindiyse ne tür bir cıvatayla bağladınız, mahsuru yoksa bilgi verirseniz sevinirim.
saygılar.