toyota hilux 2011 -revolution begins

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deepfish Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,654
Ynt: toyota hilux 2011 -revolution begins

Maşallah aracınız çok güzel oluyor. Kazasız bol çamurlu günlerde kullanmanız dileğiyle...

Takip.

Etiketler

bir canavar daha doğuyor maşallah çok güzel olmuş araç takipteyim ;D

antalya donusu herkesin gozu arabadaydi sanirim nazar degdi dun gece kumda cok feci battim , acemilikten halatin uc kismini da kopardim , ne difflock ne de hijack , son care otokurtarma yine de hersey yolunda , ustamin ellerine saglik . herkese iyi dilekleri icin tesekkurler

Allah başka dert kaza vermesin, araç cidden karakter değiştirdi yeni şekli ile ve çok güzel oldu, yapanın da ellerine sağlık diyelim Ahmet usta için : ))

cümlemize ve size kazasız belasız sürüşler dilerim, tekrardan hayırlı olsun... Erdoğan

maşallah....güzel olmuş..kazasız belasız...

Kuru kum, bataklıktan daha kötü. Araç yada ekipmanla alakası yok bence, kumda her araç kalabilir. Selamlar.

slm lar aracınızın orjinal resminde arka çeki demirini gördüm eğer ayıp olmaz ise satmayı düşünürmüsünüz bendede 2011 hilux var ona takmayı düşünüyorum saygılar

maşallah çok güzel olmuş aracınız,kazasız belasız binersiniz inş.
bende aracımı böylemi yaptırsam ne yapsam bilemedim şimdi

abi yeni fotoları beklemedeyiz. ve bir şeyde ben sorcam beyaz araçtaki jantların markası nedir acaba.

Umut bey size bir sorum olucaktı, siz aracınızda tuningbox kullamışsınız sanırım, nereden temin ettiniz ve ne kadar a mal oldu acaba ??

çok güzel oldu çoook. kazasız belasız.
tavandaki barı kanalamı bağladınız? tavan delindimi.
delindiyse ne tür bir cıvatayla bağladınız, mahsuru yoksa bilgi verirseniz sevinirim.
saygılar.

rauf_468' Alıntı:
Umut bey size bir sorum olucaktı, siz aracınızda tuningbox kullamışsınız sanırım, nereden temin ettiniz ve ne kadar a mal oldu acaba ??

selam , ingilterede chipexpress firmasindan aldim , yaklasik 400 sterlindi sanirim