sword7 Zirve Mesajlar 2,243 Tepkime Puanı 2 Yer Akçay 25 Mar 2011 #81 Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Tertipli, düzenli ve temiz bir garajdan başka ne beklenirdi ki. Araç harika oluyor. Sanatınıza ve emeğinize sağlık...
Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Tertipli, düzenli ve temiz bir garajdan başka ne beklenirdi ki. Araç harika oluyor. Sanatınıza ve emeğinize sağlık...
biracayipadam Ana Kamp Mesajlar 44 Tepkime Puanı 0 Yer bishkek/kyrgzstan 25 Mar 2011 #82 Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım sonunu cok merak ediyorum.. anlasilan filmin sonunda sifir hilux parasini vermis olacaksiniz...
Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım sonunu cok merak ediyorum.. anlasilan filmin sonunda sifir hilux parasini vermis olacaksiniz...
aslanaybars HI-LUX 1985...2.4.LN56 Mesajlar 1,158 Tepkime Puanı 3 Yer zonguldak 25 Mar 2011 #83 Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım o kadar tutmaz canım ;D 0 hılux 40-45 lira ;D
biracayipadam Ana Kamp Mesajlar 44 Tepkime Puanı 0 Yer bishkek/kyrgzstan 25 Mar 2011 #84 Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım sonucu cok merak ediyorum : kac para tutacak?harcanan emege 10 tane sifir hilux alinir..
Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım sonucu cok merak ediyorum : kac para tutacak?harcanan emege 10 tane sifir hilux alinir..
soner koç Ana Kamp Mesajlar 52 Tepkime Puanı 0 Yer giresun 25 Mar 2011 #85 Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım yok canım daha neler taş çatlasın 8-10 lira bence
S Snapback Kamp I Mesajlar 122 Tepkime Puanı 1 25 Mar 2011 #86 Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Bu zamana kadar hiç düşünmedim harcıyacağım parayı.. Ve düşünmekte istemiyorum.. Sonuçta zevklerimiz için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz..
Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Bu zamana kadar hiç düşünmedim harcıyacağım parayı.. Ve düşünmekte istemiyorum.. Sonuçta zevklerimiz için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz..
S Snapback Kamp I Mesajlar 122 Tepkime Puanı 1 27 Mar 2011 #87 Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım 2 Gündür pek fazla ilermeledik açıkcası.. buda biraz canımı sıktı.. Araba güzelce astarlanıp pütürlendi bol bol.. Motor içi ve kupa boyandı ama pekde içime sinmedi.. :'( ??? :-X
Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım 2 Gündür pek fazla ilermeledik açıkcası.. buda biraz canımı sıktı.. Araba güzelce astarlanıp pütürlendi bol bol.. Motor içi ve kupa boyandı ama pekde içime sinmedi.. :'( ??? :-X
selimsani Zirve Mesajlar 2,248 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 27 Mar 2011 #88 Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Burada neler varmış yaw, yeni görüyoruz... Yakından bir takip . koyalım...
Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Burada neler varmış yaw, yeni görüyoruz... Yakından bir takip . koyalım...
darktreys Zirve Mesajlar 2,175 Tepkime Puanı 1 Yer Antalya 27 Mar 2011 #89 Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım winçin yerini unutmayın , 33 ve daha büyük ebattaki lastikler için tadilat gerekebilir unutmayın . ona göre birleştirin.
Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım winçin yerini unutmayın , 33 ve daha büyük ebattaki lastikler için tadilat gerekebilir unutmayın . ona göre birleştirin.
aslanaybars HI-LUX 1985...2.4.LN56 Mesajlar 1,158 Tepkime Puanı 3 Yer zonguldak 27 Mar 2011 #90 Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım bence güzel olmus sizin içinize sinmeyen nedir ki güzel gidiyor bence
Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım bence güzel olmus sizin içinize sinmeyen nedir ki güzel gidiyor bence
S Snapback Kamp I Mesajlar 122 Tepkime Puanı 1 27 Mar 2011 #91 Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım ne biliyim şimdi ustam aradı tamamen bitirmiş gidiyorum bakmaya.. Resimleri yüklerim hemen
Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım ne biliyim şimdi ustam aradı tamamen bitirmiş gidiyorum bakmaya.. Resimleri yüklerim hemen
__ C J 7 __ Zirve Mesajlar 1,456 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul + Trakya 27 Mar 2011 #92 Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım içinize sinmeyen nedir bende merak ettim siyah renk mi ? turuncu şase ile çok hoş duracaktır ama eğer problem renk ise şimdi değiştirmek çok daha kolay kolay gelsin
Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım içinize sinmeyen nedir bende merak ettim siyah renk mi ? turuncu şase ile çok hoş duracaktır ama eğer problem renk ise şimdi değiştirmek çok daha kolay kolay gelsin
aslanaybars HI-LUX 1985...2.4.LN56 Mesajlar 1,158 Tepkime Puanı 3 Yer zonguldak 27 Mar 2011 #93 Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım bence böyle devam edin mat siyah ve turuncu şase cok klas olcak avrupai bi görünüm olcak emin olun devamdevam
Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım bence böyle devam edin mat siyah ve turuncu şase cok klas olcak avrupai bi görünüm olcak emin olun devamdevam
S Snapback Kamp I Mesajlar 122 Tepkime Puanı 1 27 Mar 2011 #94 Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Gittim gördüm ve beğendim
biracayipadam Ana Kamp Mesajlar 44 Tepkime Puanı 0 Yer bishkek/kyrgzstan 27 Mar 2011 #95 Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım cok guzel olmus.. takipteyim...
aslanaybars HI-LUX 1985...2.4.LN56 Mesajlar 1,158 Tepkime Puanı 3 Yer zonguldak 27 Mar 2011 #96 Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım emin olun cok güzel hiç kafayı yormayın gercektende böyle devam edin ustanızında eline saglık gercekten de güzel gidiyor güzel
Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım emin olun cok güzel hiç kafayı yormayın gercektende böyle devam edin ustanızında eline saglık gercekten de güzel gidiyor güzel