D dronder www.hayatdis.com Mesajlar 1,933 Tepkime Puanı 4 Yer kocaeli/merkez Web www.hayatdis.com 8 Eyl 2010 #1 6 bijon toyota janti 16inch kumlatildi ve yeni boyatildi 250 tl verildi fiyat 350 tl 4 adet lastik ve jant lutfen pazarlik icin aramayiniz cep 0 532 356 00 06
6 bijon toyota janti 16inch kumlatildi ve yeni boyatildi 250 tl verildi fiyat 350 tl 4 adet lastik ve jant lutfen pazarlik icin aramayiniz cep 0 532 356 00 06
kaptan_11 off_road bir yaşam tarzıdır.............. Mesajlar 1,006 Tepkime Puanı 0 Yer bozüyük 8 Eyl 2010 #2 Ynt: Toyota Janti ve Lastiği - SATILDI selam hayırlı satışlar.lastikler hangi ilde acaba
kaptan_11 off_road bir yaşam tarzıdır.............. Mesajlar 1,006 Tepkime Puanı 0 Yer bozüyük 8 Eyl 2010 #3 Ynt: Toyota Janti ve Lastiği - SATILDI hilux e olur herhalde?
byseyyah Biz, yoldan gönüllü çıktık... Mesajlar 1,611 Tepkime Puanı 3 Yer S İ V A S 24 Eyl 2010 #4 Ynt: Toyota Janti ve Lastiği - SATILDI Önder bey ilginize teşekkür ederim.
O olgun52 Ana Kamp Mesajlar 49 Tepkime Puanı 0 24 Eyl 2010 #5 Ynt: Toyota Janti ve Lastiği - SATILDI lastik ölçülerinide yazabilirmisiniz
byseyyah Biz, yoldan gönüllü çıktık... Mesajlar 1,611 Tepkime Puanı 3 Yer S İ V A S 25 Eyl 2010 #6 Ynt: Toyota Janti ve Lastiği - SATILDI Önder bey telefonla o kadar konuştuk geri dönüş yapmadınız , alışverişimizde bir değişiklik mi oldu, banada bilgi versenizde bende ona göre davransam.
Ynt: Toyota Janti ve Lastiği - SATILDI Önder bey telefonla o kadar konuştuk geri dönüş yapmadınız , alışverişimizde bir değişiklik mi oldu, banada bilgi versenizde bende ona göre davransam.
agca Kamp I Mesajlar 185 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir 27 Eyl 2010 #7 Ynt: Toyota Janti ve Lastiği - SATILDI İlan güncel midir?
O okcubasi_hakan Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 5 Kas 2010 #8 Ynt: Toyota Janti ve Lastiği - SATILDI iyi akşamlar jantsız fiyatı ne olur? ayrıca lastiklerin durumu nasıldır yılı?
Ynt: Toyota Janti ve Lastiği - SATILDI iyi akşamlar jantsız fiyatı ne olur? ayrıca lastiklerin durumu nasıldır yılı?
D dronder www.hayatdis.com Mesajlar 1,933 Tepkime Puanı 4 Yer kocaeli/merkez Web www.hayatdis.com 6 Kas 2010 #9 Ynt: Toyota Janti ve Lastiği - SATILDI telefon benim arkdaşımın numarası bakın satıcı mustafa özdağ diyor... Telefon ile kendisiyle görüşür müsünüz.? Teşekkürler.
Ynt: Toyota Janti ve Lastiği - SATILDI telefon benim arkdaşımın numarası bakın satıcı mustafa özdağ diyor... Telefon ile kendisiyle görüşür müsünüz.? Teşekkürler.
byseyyah Biz, yoldan gönüllü çıktık... Mesajlar 1,611 Tepkime Puanı 3 Yer S İ V A S 6 Kas 2010 #10 Ynt: Toyota Janti ve Lastiği - SATILDI Mustafa özdağla yapılan görüşme sonucu, karşılıklı yanlış anlaşılmalar giderilmiştir. Jantlar tarafımızdan alınmıştır.
Ynt: Toyota Janti ve Lastiği - SATILDI Mustafa özdağla yapılan görüşme sonucu, karşılıklı yanlış anlaşılmalar giderilmiştir. Jantlar tarafımızdan alınmıştır.
ncmsrn Kamp II Mesajlar 337 Tepkime Puanı 3 Yer BOLU 8 Kas 2010 #11 Ynt: Toyota Janti ve Lastiği - SATILDI byseyyah' Alıntı: Mustafa özdağla yapılan görüşme sonucu, karşılıklı yanlış anlaşılmalar giderilmiştir. Jantlar tarafımızdan alınmıştır. Genişletmek için tıkla ... Jantlarınız hayırlı olsun. Tam ben almayı düşünüyordum. Kınama ve iletişim mesajları ile beklemeye almıştım. Size nasipmiş. Aramaya devam edelim.
Ynt: Toyota Janti ve Lastiği - SATILDI byseyyah' Alıntı: Mustafa özdağla yapılan görüşme sonucu, karşılıklı yanlış anlaşılmalar giderilmiştir. Jantlar tarafımızdan alınmıştır. Genişletmek için tıkla ... Jantlarınız hayırlı olsun. Tam ben almayı düşünüyordum. Kınama ve iletişim mesajları ile beklemeye almıştım. Size nasipmiş. Aramaya devam edelim.
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 8 Kas 2010 #12 Ynt: Toyota Janti ve Lastiği - SATILDI Forumun bu işini segmiyorum yazarak anlaşilmiyor. KOnuşmak gorusmek lazim
Ynt: Toyota Janti ve Lastiği - SATILDI Forumun bu işini segmiyorum yazarak anlaşilmiyor. KOnuşmak gorusmek lazim
O okcubasi_hakan Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 9 Kas 2010 #13 Ynt: Toyota Janti ve Lastiği - SATILDI lastikler duruyor herhalde varsa fiyat nedir