Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,843
Ynt: Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

Ben çok iddalıyım bu konuda daha temiz bir vx80 yok. Varsada ben görmedim. İnşallah uzun yıllar kazasız belasız mutlu mesut binersin. İnşallah sattığındada param olursa ben alırım

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Ben çok iddalıyım bu konuda daha temiz bir vx80 yok. Varsada ben görmedim. İnşallah uzun yıllar kazasız belasız mutlu mesut binersin. İnşallah sattığındada param olursa ben alırım

+1

Resim yukluyemiyorum iki gundur hata verip duruyor. resimlerin isimlerinimi degişsem

Onasil bi listedir arkadas ;D abi cem abiye laf ediyosunda sole bi durum war senin listenin tutariyla cem abininkinin arasinda baya bi fiyat farki war ;D 3 lira 5 lira warsin bozulsun ;D isin bide bu yonu war ;D ama arabanin massallahi war cok guzel oldu.... Bu arada sabah cem abinin arabayi aldim 15 gundur yatiyodu yarim mars calisti videosunuda cektim inanmazsin die ;D

bu sıcakda banada yarım marş bas bende çalışırım ;D ;D ;D

abi sen yınede ole deme yanlıs anlarlar ;D

ben demıştim yanlıs anlarlar dıe bak gördunmu al basına bela ;D erkan abi kursat abıde cok değişti dimi ? ;D

tolgas' Alıntı:
ben demıştim yanlıs anlarlar dıe bak gördunmu al basına bela ;D erkan abi kursat abıde cok değişti dimi ? ;D

Sorma sorma,Antalya'daki dalak operasyonundan sonra tanıyamaz oldum ;D Bu kadarmı değişir yaw ;D

Cem defenderin sağındaki ne?