KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
müco senin makinanın hikayesi baya bir efsane , 2-3 ay önce sanayide şişman elektrikciye gittik bir arkadaşın arabası için senin makina oradaydı şişkoyla sana selam yolladım , neyse bu hafta sonu soğucakta bizim airsoftcularla safir buluşması yapacağız haberin olsun.
tatildeydim yeni geldim. Bu hafta sonu gelemem heralde nobet tutarim kesin. Gecen haftada bizimkiler çikti onada gidemedim. Burnumda tutuyo yangin kulesine yuruyun kesin.
Sişman benim arabanin her yerini bilir elektrik ve tesisat işini o yapti. benim araçlar beraber 4 tane vx 80 yapti. ogrendi arabayi artik iyice gorunce kaçiyor
Merhabalar.
Öncelikle bu işlere (offroad demiyim daha emekleme modundayım arazi desem daha yerinde olur) yeni başladığımı söylemek isterim. elinize sağlık güzel günlerde kazasız belasız kullanın aracınızı. Bende defendera izolasyon yaptırmak istiyorum. malum 2.5 dizel in gürültüsü hiçde azımsanacak gibi değil. bu izolasyonu nerede kaça yaptırdınız öğrenebilirmiyim?.
İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin