hosbulduk caglar kardesim....eyvallah..aranızda olmaktan cok mutluyum...cok seyler ögreniyorum görüyorum burda sizlerle olmak alacagım araba konusunda bana cok ama cok yardımcı olcak inanın kanımıza girdi bikere olay bitmiştir TLCVX80...son nokta..görüsmek üzere..
topigi okurken bak ne buldum.
Bunu yazan antalyanın lr kalesi
şimdi paşa paşa fj 80 dizel aracina biniyor. geciyor dolaşiyor akşam eve geliyor yorgunluk olmadan ailesiylede güzel vakit geçiriyor.
şimdi paşa paşa fj 80 dizel aracina biniyor. geciyor dolaşiyor akşam eve geliyor yorgunluk olmadan ailesiylede güzel vakit geçiriyor.
Ahmet abı yakında ayagımı kaydırırlar ama soylıyım forumda lr hakımlıgı soz konusu benım dedıklerım bazı arkadaşların hosuna gıtmıyor. gereklısz laflar ve yatırımlar oluyor.
neyın saka neyın gercek oldugunu anlamıyor bu arkadaşlarımız
ha toyotaya laf kondurmam dogru ama benım aracım oldugu ıcın herkeze kendı arabası altındır. Bunada saygı duyarım.
agzına kadar dolu bır toyotanın dıreksıyonunda odun gıbı bır adam varsa onla olacagıma 60 beygır bır defle arazıye gırer ceker cekılır keyıf alır cıkarım.