ilk aklıma gelenlerin arasında dif ler oldu ama ön ve arka kargo ücreti toplam $500 Dolar hesapladık. gümrük vergisi ve parça fiyatı işin içine girince vaz geçtim.
Bunların fiyatı nedir ???
Birde; Lc lerin ön aksları artık şalülden kaymaya başlayınca ses yapar ama çalışır ses gelmeye başladığı zaman bilinki değişecek veya bir süre sonra dağılacaktır,yani aksları takmadan bilemezsiniz... bu ayrıntıyı gözden kaçırmamak lazım..
selamlarımla,,,
Tamam Haldun abi.
Ama bana parça kodu yada aks kafalarını doğru anlatmamı sağlayacak bir açıklama gerekiyor. Aks kafası deyince benim aklıma gelen poryalar oldu. Yanlışlık olmasın diye soruyorum.
Bunların fiyatı nedir ???
Birde; Lc lerin ön aksları artık şalülden kaymaya başlayınca ses yapar ama çalışır ses gelmeye başladığı zaman bilinki değişecek veya bir süre sonra dağılacaktır,yani aksları takmadan bilemezsiniz... bu ayrıntıyı gözden kaçırmamak lazım..
selamlarımla,,,
Fiyatı yazmayı unutmuşum 750 TL
Bu ayrıntıyı bilmek iyi oldu teşekkürler.
Bu akslarda sorun olacağını sanmıyorum gönderen arkadaş özellikle 80 kasa konusunda uzman ve bilerek hatalı parçayı göndermez.
Fiyatı yazmayı unutmuşum 750 TL
Bu ayrıntıyı bilmek iyi oldu teşekkürler.
Bu akslarda sorun olacağını sanmıyorum gönderen arkadaş özellikle 80 kasa konusunda uzman ve bilerek hatalı parçayı göndermez.