Ben de seni karşıda biliyordum. Sevindim bu tarafa taşındığına Burak. Ben FJ40 a 5 yıldır hiç bir masraf yapmadan bindim. Ama bir süredir yağ yakıyordu ve bujileri yağlıyordu. Silindir kapağını açınca pistonların ve silindirin oldukça iyi olduğunu görünce sadece segmanları ve sübapları yenileyerek contaları değiştirdik ve motoru topladık. Filltreler, bujiler, termostat ,ayrıca rot başlarını değiştirdik. Geçen yaz radyatörü şişletmiştim. Dün daha önce Bodrum yollarında bile hiç başıma gelmeyen ani bir hararet yükselmesi oldu. Motoru stop edince oluşan basınçla su kalorifer musluğunun hortumlarından ve bir kaç kelepçeden dışarı püskürdü. Neticede termostattı, devirdaimdi derken Heytem ve Tuğsan'la konuşunca tekrar Kartal'a kadar geldim ve tesadüf aynı yerde yine hararet tavan yaptı. Geri döndüm bu sefer son olasılık olarak radyatörü söktük ve gördük ki iğne deliği kadar boşluk kalmamış. Bir senede nasıl bu hale geldi anlamadım. Sonuçta olan geziye oldu. Keşke ilk hararet yaptığında olduğu yerde bırakıp başka bir araca geçseydim....